Αύξηση  κύκλου εργασιών πέτυχε το 2017 η Bosch Ελλάδας. Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση ο κύκλος εργασιών ανήλθε σε 38,5 εκατ. ευρώ από 35,4 εκατ. το 2016, παρουσιάζοντας αύξηση 8,7%, καταγράφοντας αύξηση για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά.

Όσον αφορά τους τζίρους ανά τμήμα, η Θέρμανση ολοκλήρωσε την πορεία του έτους με συνολική αύξηση 48,3% σε σχέση με το 2016, το τμήμα των Ανταλλακτικών Αυτοκινήτου πέτυχε συνολική αύξηση 4,5% συνεχίζοντας την σταθερή αυξητική πορεία των τελευταίων ετών, τα Συστήματα Ασφαλείας είχαν συνολική αύξηση 16%, ενώ το τμήμα των Ηλεκτρικών Εργαλείων έκλεισε 4,4% χαμηλότερα σε σχέση με την προηγούμενη χρονιά λόγω κεντρικής αναδιοργάνωσης στην προϊοντική γκάμα του τμήματος.

Αντίστοιχα, άνοδο σημείωσαν και οι διεθνείς πωλήσεις, με τον Όμιλο να καταγράφει αύξηση 6,7%.

Σύμφωνα με την ίδια ανακοίνωση, στόχος της Bosch Ελλάδας για το 2018 αποτελεί η συνέχιση των θετικών αποτελεσμάτων, η ανάπτυξη νέων τεχνολογιών βασιζόμενη πάντα στην καινοτομία, και η περαιτέρω εδραίωσή της στους κλάδους της Ηλεκτροκίνησης, της “έξυπνης” γεωργίας και του “έξυπνου” σπιτιού.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here