Σήμερα θα πρέπει να περιμένει η αγορά τις ανακοινώσεις από τις πλευρές Ιντρακάτ και Δημήτρη Κούτρα για την μεταξύ τους συμφωνία.

Εκτός απροόπτου της τελευταίας στιγμής οι δύο πλευρές θα δώσουν τα χέρια, ο πρώην mr ΑΚΤΩΡ θα αποκτήσει το 20% της κατασκευαστικής του ομίλου Κόκκαλη, θα είναι ο νέος επικεφαλής της και αυτός που θα “τρέξει” το νέο σχήμα ανταγωνιστικά προς τον όμιλο ΕΛΛΑΚΤΩΡ των αδελφών Καλλιτσάντση.

Κλειδιά στο deal η συμμετοχή του Δημήτρη Κούτρα στο μετοχικό κεφάλαιο  της ΕΛΛΑΚΤΩΡ που αποτιμάται στα 22 εκατ., το ποσοστό που θα αποκτήσει στην Ιντρακάτ που αποτιμάται στα 12 εκατ. ευρώ και οι συνέργειες που θα δρομολογηθούν αμέσως μετά. 

Θυμίζω Κόκκαλης και Λασκαρίδης έχουν συμφωνήσει εδώ και μήνες, είναι μαζί στο project της μεταφοράς του καζίνο της Πάρνηθας σε περιοχή απέναντι από το στρατηγείο του Δημ. Κούτρα, έργο που προφανώς θα αναλάβει η Ιντρακάτ.

Θυμίζω την στροφή και στόχευση της Ιντρακάτ στο hoteling, τομέας όπου θα δοθεί ιδιαίτερο βάρος. Και όχι μόνον.

Στις τρεις τελευταίες χρηματιστηριακές συνεδριάσεις, η μετοχή της Ιντρακάτ έχει ενισχυθεί κατά 31,1%. Η μετοχή της Ιντρακόμ έχει κερδίσει 15,2%. Η μετοχή του «Κέκρωψ“, όπου η Ιντρακάτ έχει ποσοστό 34,06% καταγράφει άνοδο 10,25% .

Την Παρασκευή, θα σας έχω όλες τις λεπτομέρειες του deal, μα όλες.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here