Στα 396,7 εκατ. ευρώ η αποτίμηση της Autohellas, μετά και την χθεσινή νέα ανοδική κίνηση της μετοχής στα 8,12 ευρώ. Δηλαδή μόλις 0,12 € χαμηλότερα του ιστορικού υψηλού, στη συνεδρίαση της 29ης Ιανουαρίου.
      Γιατί βιάζεται η Autohellas για νέα υψηλά, σας ψιθύριζα στις 5 Φεβρουαρίου, περιμένοντας την κίνηση των 500 εκατ.€ από τον Ευτύχη Βασιλάκη στις 20 Ιανουαρίου, αποκαλύπτοντας σας το μικρό ακριβό μυστικό της Autohellas από τις 10 Ιανουαρίου.
  Ενα μήνα πριν το www.banks.com.gr, είχε εντοπίσει την κρυμμένη προστιθέμενη αξία που έχει η εταιρεία.

   Σας θυμίζω, αναλυτικά…

  “Ωστόσο το “κρυφό χαρτί” αφορά σε μία άλλη δραστηριότητα, που μάλλον δεν συνεκτιμά και δεν αποτιμά ορθά η αγορά.
 Πρόκειται για την εμπορία αυτοκινήτων, με πωλήσεις της τάξεως των 223,35 εκατ. €.
Και εδώ αρχίζουν να προστίθενται τα ωραία, που κάποια στιγμή θα “ανακαλύψει” η αγορά.
    Τέλος του 2017, ο Ευτύχης Βασιλάκης αγόρασε για 20 εκατ.€ την (αντιπροσωπεία) της HYUNDAI και ΚΙΑ., Επρόκειτο για ευφυή κίνηση, καθώς έγινε στην αρχή του ανοδικού κύκλου στις πωλήσεις αυτοκινήτου.
    Το 2019 η Hyundai πούλησε 2.204 περισσότερα από το 2018, ήτοι αύξηση 38,51% όταν το σύνολο της αγοράς κυμάνθηκε στο 10,4% .
Και -κατέληξε ο φίλος- η Autohellas είναι αποκλειστικός αντιπρόσωπος των Ηyundai, KIA, SEAT και εμπορεύεται άλλες 10 εταιρείες (μεταξύ αυτών ΜΙΝΙ, BMW, HONDA, OPEL κ.α).
     Θα επανέλθω, με διαβεβαίωσε ο φίλος…ψιθυριστής, με επιπλέον συγκριτικά στοιχεία, για μία εταιρεία που έχει στο portfolio του, των Top10.”
 

Αυτόν λοιπόν τον φίλο…τον ψιθυριστή θα τον δω αύριο, στην διάρκεια της εκδήλωσης για την παραλαβή του πρώτου Α320neo από την Aegean και τον Ευτύχη Βασιλάκη.

        Μου έχει υποσχεθεί πληροφορία που μπορεί να δώσει κάτι από την δυναμική, που έχει η…Tesla, στη Wall Street. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here