Κλειστή λόγω προγραμματισμένων εργασιών βαριάς συντήρησης θα παραμείνει από τις 22:00 το βράδυ της Τρίτης 30/04 έως τις 06:00 το πρωί της Τετάρτης 01/05, η έξοδος της Αττικής Οδού προς Ασπρόπυργο (Κόμβος 4) στην κατεύθυνση προς Αεροδρόμιο / Μαρκόπουλο.

Κατά τη διάρκεια του παραπάνω αποκλεισμού, οι οδηγοί με προορισμό τον Ασπρόπυργο, μπορούν να κινηθούν ευθεία προς Αεροδρόμιο / Μαρκόπουλο, να εξέλθουν στην επόμενη έξοδο προς Περιφερειακή Λεωφόρο Αιγάλεω και να κινηθούν προς Άνω Λιόσια, να κάνουν αναστροφή στον επόμενο κυκλικό κόμβο, να κατευθυνθούν προς Κόρινθο – Ελευσίνα και να εξέλθουν στην επόμενη έξοδο του Κόμβου Ασπροπύργου (Κόμβος 4).  

Η Αττική Οδός ευχαριστεί θερμά για την κατανόηση και με γνώμονα την ασφάλεια όλων παρακαλεί τους οδηγούς να επιδεικνύουν ιδιαίτερη προσοχή στη σχετική σήμανση και να τηρούν τα όρια ταχύτητας στα τμήματα στα οποία βρίσκονται σε εξέλιξη εργασίες βαριάς συντήρησης.

Στην εταιρική ιστοσελίδα (www.aodos.gr) και στο Twitter/X (@aodostraffic) υπάρχει συνεχής ενημέρωση όλο το 24ωρο για τις κυκλοφοριακές ρυθμίσεις που ισχύουν κατά τμήματα στην Αττική Οδό στο πλαίσιο των εργασιών βαριάς συντήρησης. Μέσω του site παρέχεται επίσης live εικόνα από 6 κάμερες τοποθετημένες σε κομβικά σημεία του αυτοκινητόδρομου (www.aodos.gr/live-streaming/).

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ