Προγράμματα ασφάλισης αυτοκινήτου προσφέρει η Attica Bank σε συνεργασία με την Generali προσαρμοσμένα στις ανάγκες των οδηγών.

Το πρόγραμμα αποτελείται από τρία επιμέρους κλιμακούμενα πακέτα ασφάλισης. Τα πακέτα Speed 1, Speed 3 και Speed 3. Και τα τρία πακέτα προσφέρουν την δυνατότητα της επιλογής κόστους και έκτασης κάλυψης.

Το πρόγραμμα παρέχει μεταξύ άλλων νομική στήριξη, φροντίδα ατυχήματος, καλύψεις μερικής, ολικής κλοπής, καλύψεις από φυσικά φαινόμενα, ενοικίαση οχήματος λόγω πυρκαγιάς / ολικής κλοπής, αντικατάσταση κρυστάλλων σε συνεργασία με την Carglass ή το δίκτυο συνεργζόμενων συνεργείων.

Τα πακέτα Speed 2 και Speed 3 παρέχει δωρεάν καλύψεις  αντικατάστασης κλειδιών οχήματος, απώλειας άδειας οδήγησης, αστυνομικής ταυτότητας, διαβατηρίου.

H εξόφληση του ασφαλιστηρίου μπορεί να γίνει μέσω πιστωτικών καρτών σε 12 άτοκες δόσεις  για τα ετήσια συμβόλαια, στα ταμεία της τράπεζας, μέσω υπηρεσίας e-banking.

Οι προϋποθέσεις για τον οδηγό είναι να έχει υπό την κατοχή του ελληνικό ή διεθνές δίπλωμα οδήγησης, και να να είναι πάνω από 18 ετών.

Για το όχημα, να έχει ελληνικές πινακίδες και να είναι έως 20 ετών.

Ελενα Ερμείδου

Πηγή: Insurance World

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here