Την ενίσχυση της ηγετικής της ομάδας με την ένταξη τριών νέων καταξιωμένων στελεχών της τραπεζικής αγοράς ανακοίνωσε σήμερα η Attica Bank.

Πρόκειται για τον Αθανάσιο Ψύλλο, Chief Corporate Officer, τον Παναγιώτη Διβριώτη, Chief Retail Officer και την Έφη Πρεσβεία, Chief Technology and Operating Officer.

 

Ειδικότερα, ο Αθανάσιος Ψύλλος, αναλαμβάνει το ρόλο του Chief Corporate Officer (CCO). Ο κύριος Ψύλλος διαθέτει 24 χρόνια εμπειρίας στον τραπεζικό χώρο. Εντάσσεται στην Attica Bank έχοντας διατελέσει αναπληρωτής γενικός διευθυντής επιχειρηματικής & επενδυτικής τραπεζικής. Στο παρελθόν έχει επίσης αναλάβει καθήκοντα αναπληρωτή γενικού διευθυντή μικρών επιχειρήσεων και αγροτικού τομέα και άλλες διευθυντικές θέσεις ευθύνης. Είναι κάτοχος πτυχίου Διοίκησης Επιχειρήσεων από τον Πανεπιστήμιο του Portsmouth (UK) και μεταπτυχιακού τίτλου στη Διοίκηση Επιχειρήσεων από το Πανεπιστήμιο της Indianapolis (US).

Ο Παναγιώτης Διβριώτης, αναλαμβάνει το ρόλο του Chief Retail Officer (CRO). Ο κύριος Διβριώτης, διαθέτει 15ετή εμπειρία σε ανώτερες θέσεις ευθύνης στον τραπεζικό κλάδο, ως επικεφαλής στον Τομέα της λιανικής τραπεζικής στην Ελλάδα και το εξωτερικό, καθώς επίσης και ως διευθυντής λιανικής και Δικτύου. Είναι κάτοχος πτυχίου Marketing & Management από το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών, ενώ διαθέτει και μεταπτυχιακούς τίτλους σπουδών στην Επιχειρησιακή Έρευνα από το London School of Economics (UK) και στη Διοίκηση Επιχειρήσεων από το Bocconi School of Management (IT).
Η Ευσταθία Πρεσβεία, αναλαμβάνει το ρόλο του Chief Technology & Operating Officer (CTOO). Η κυρία Πρεσβεία αναλαμβάνει καθήκοντα στην Τράπεζα, έχοντας προηγουμένως διατελέσει μεταξύ άλλων διευθύντρια ψηφιακού μετασχηματισμού, επικεφαλής του Τομέα E-Business και Chief Information Officer (CIO) σε μεγάλες εταιρίες στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Είναι πτυχιούχος Πληροφορικής από το Πανεπιστήμιο Πειραιώς.
Ο διευθύνων σύμβουλος της Attica Bank κ. Θεόδωρος Πανταλάκης δήλωσε σχετικά:”Στην Attica Bank έχουμε θέσει σε εφαρμογή ένα φιλόδοξο επιχειρηματικό σχέδιο για να δημιουργήσουμε μια σύγχρονη τράπεζα που ανταποκρίνεται με αποτελεσματικότητα στις ανάγκες της πραγματικής οικονομίας, των μικρομεσαίων επιχειρήσεων και των καταναλωτών. Τεχνολογική καινοτομία, επένδυση στο ανθρώπινο δυναμικό και υψηλού επιπέδου τραπεζικές υπηρεσίες είναι οι στρατηγικοί άξονες πάνω στους οποίους κινούμαστε”.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here