Στοχεύοντας στην καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών της η Attica Bank προχωρά σε συνεργασία με το δίκτυο ΑΤΜ της Euronet Ελλάδος, πολλαπλασιάζοντας έτσι τα σημεία που μπορούν να πραγματοποιούν τις συναλλαγές τους, τα οποία πλέον αριθμούν σε πάνω από 1.000 ATM πανελλαδικά.

Με την συνεργασία αυτή, η Attica Bank ενισχύει την παρουσία της πανελλαδικά, παρέχοντας  στους πελάτες της την δυνατότητα πρόσβασης και χρήσης του δικτύου ΑΤΜ της εταιρείας χωρίς κόστος εξυπηρέτησης.

 

Αναλυτικότερα:

–    Οι κάτοχοι Χρεωστικών, Πιστωτικών και Προπληρωμένων καρτών της Attica Bank, έχουν τη δυνατότητα διενέργειας συναλλαγών στο δίκτυο της Euronet στην Ελλάδα, το οποίο διαθέτει ATM εγκατεστημένα σε σημεία μεγάλης επισκεψιμότητας, όπως αεροδρόμια, λιμάνια, κέντρα πόλεων, τουριστικές περιοχές, εμπορικά κέντρα & κέντρα ψυχαγωγίας, σουπερμάρκετ κ.λπ.

– Οι κάτοχοι καρτών Attica Bank μπορούν να πραγματοποιούν χωρίς κόστος συναλλαγές:
•    Ανάληψης μετρητών,
•    Ερώτησης Υπολοίπου,
•    Τελευταίας κίνησης λογαριασμού,
•    Αλλαγής και Απεμπλοκής PIN και σύντομα:
•    Ενεργοποίησης κάρτας.

– Για θέματα συναλλαγών, θα γίνεται από το  Κέντρο Εξυπηρέτησης πελατών της Attica Bank στο τηλέφωνο 210-3669000, το οποίο ενημερώνεται σε πραγματικό χρόνο για όλες τις συναλλαγές των καρτών έκδοσης της Τράπεζας που πραγματοποιούνται στο δίκτυο ΑΤΜ της εταιρίας.

Όπως γίνεται αντιληπτό, η νέα συνεργασία της Attica Bank με την Euronet, καθώς και η υφιστάμενη συνεργασία της με το δίκτυο ΑΤΜ των Συνεταιριστικών Τραπεζών, παρέχει πλέον τη δυνατότητα διενέργειας συναλλαγών χωρίς κόστος στους κατόχους καρτών έκδοσης της Attica Bank, σε περισσότερα από 1.000 ΑΤΜ πανελλαδικά.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here