Στην ανοδική πορεία των οικονομικών μεγεθών της Atradius Ελλάδος στην Κύπρο και στις στρατηγικές στοχεύσεις της για την τοπική αγορά, αναφέρθηκε ο Managing Director, της εταιρείας, κ. Γεράσιμος Τζέης, στο πλαίσιο εταιρικής εκδήλωσης με τίτλο «Meet the Team», που διοργανώθηκε την Πέμπτη 9 Ιουνίου, στη Λευκωσία, για τους συνεργάτες και Ασφαλισμένους της ασφαλιστικής.

Ο κ. Γεράσιμος Τζέης και σύσσωμο το management team της Atradius Ελλάδος, υποδεχόμενοι τους καλεσμένους της εκδήλωσης επιβεβαίωσαν το στρατηγικό ενδιαφέρον της εταιρείας για την κυπριακή αγορά, τονίζοντας ότι η Atradius στην Κύπρο όχι μόνο κατέχει τη θέση του market leader στις ασφαλίσεις πιστώσεων, αλλά και με ιδιαιτέρως υψηλή συμμετοχή στο σύνολο της τοπικής ασφαλιστικής παραγωγής.

«Αυτό που κάνει την Atradius μοναδική είναι η εξαιρετική χημεία της ομάδας, η τεχνογνωσία και ο επαγγελματισμός των στελεχών της, που μοναδικό σκοπό έχουν την άριστη εξυπηρέτηση του πελάτη» ανέφερε, μεταξύ άλλων, ο κ. Γεράσιμος Τζέης, απευθυνόμενος στους καλεσμένους της εταιρείας.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης οι συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά τους επικεφαλής των τμημάτων της Atradius Ελλάδος και να συζητήσουν τις οικονομικές εξελίξεις στη Κύπρο, τις προβλέψεις της Atradius για το 2022, τις επιπτώσεις του πολέμου Ρωσίας – Ουκρανίας στην τοπική αγορά καθώς και ζητήματα καθημερινής συνεργασίας.

Περισσότερα στο insuranceworld.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here