Η RUMMING Group είναι περήφανη για τη συμμετοχή της στο Athens Riviera Summit, ένα διεθνές φόρουμ που φέρνει κοντά ηγέτες από την κυβέρνηση, επενδύσεις, επιχειρήσεις και θεσμούς από την Ελλάδα, την Ευρώπη, τις ΗΠΑ, τη Μέση Ανατολή και πέρα από αυτές.

Το Athens Riviera Summit παρείχε μια εξαιρετική ευκαιρία για την RUMMING Group να παρουσιάσει την εξειδίκευσή της στη Μηχανική Προσόψεων, να συνδεθεί με πιθανούς συνεργάτες όπως κατασκευαστικές εταιρείες, developers και αρχιτέκτονες, και να επιδείξει τη δέσμευσή της στην αριστεία και την καινοτομία.

Υπό την ηγεσία του CEO, κ. Παναγιώτη K. Ρούμη, η συμμετοχή της RUMMING σε αυτό το συνέδριο υπογραμμίζει την αφοσίωσή της να παραμείνει στην αιχμή των εξελίξεων της βιομηχανίας και να ενισχύσει τις συνεργασίες που οδηγούν σε ανάπτυξη και καινοτόμες λύσεις. Μέσω της συμμετοχής σε αυτό το φόρουμ, στοχεύει να προσελκύσει νέες επιχειρηματικές ευκαιρίες και να διευρύνει το δίκτυό της, ενισχύοντας την αποστολή της να δημιουργεί υψηλής ποιότητας, αισθητικά ευχάριστα και λειτουργικά κατασκευαστικά έργα.

Η εταιρεία ευχαριστεί θερμά τους διοργανωτές του Athens Riviera Forum, καθώς η συμμετοχή της ήταν μια εξαιρετική ευκαιρία για την RUMMING να ενισχύσει τις συνεργασίες της και να προωθήσει την καινοτομία στον τομέα των κατασκευών.