Ολοένα και πιο κοντά στην υλοποίηση βαίνει το πολυαναμενόμενο μεγάλο project για την Αναβίωση των Αστεριών Γλυφάδας, που ‘’τρέχει’’ η Grivalia, του ομίλου Eurobank.

Πρόσφατα από το Υπ. Ανάπτυξης ανακοινώθηκαν τα 166 επενδυτικά σχέδια της Γενικής Επιχειρηματικότητας του νόμου 4399 που εντάσσονται στον Αναπτυξιακό Νόμο και σε αυτά συμπεριλαμβανεται είναι και η επένδυση της Ναυσικά Α.Ε. για το πολυτελές συγκρότημα εστίασης, ψυχαγωγίας και τουρισμού στα Αστέρια της Γλυφάδας.

Κατά πληροφορίες το επενδυτικό σχέδιο που κατατέθηκε αντιστοιχεί σε 43 εκατ. ευρώ και η συνολική ενίσχυση που θα λάβει η εταιρεία ανέρχεται στο 10% του σχεδίου, δηλαδή περίπου 4,3 εκ. ευρώ με τη μορφή φορολογικών απαλλαγών.

Το πλάνο περιλαμβάνει τη δημιουργία ενός πολυτελούς resort στην Αθήνα, με την υπογραφή της πολυτελούς αλυσίδας One & Only του ομίλου Kerzner, ενός ακόμη μεγάλου «ονόματος» από το χώρο του τουρισμού πολυτελείας για την προσέλκυση επισκεπτών υψηλών εισοδηματικών κριτηρίων.

Στόχος του επενδυτικού σχήματος της Grivalia Hospitality (σ.σ. του ξενοδοχειακού βραχίονα της Grivalia του ομίλου Eurobank) που έχει και την πλειοψηφία στο έργο είναι να δημιουργήσει το πρώτο city resort στην Αθήνα.

Το έργο, πέραν του ξενοδοχείου, περιλαμβάνει σουίτες κι επιπλωμένες βίλες, συγκρότημα spa, αθλητικές εγκαταστάσεις, πισίνες, παιδότοπους, χώρους εστίασης και κέντρα διασκέδασης, επιμέρους έργα και εγκαταστάσεις υποδομής, εσωτερικό οδικό δίκτυο, δίκτυα ύδρευσης και αποχέτευσης κ.τ.λ..

Διαβάστε περισσότερα για το έργο εδώ

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here