Ασημένια επιβράβευση για την Intelli Solutions Α.Ε -στα Loyalty Awards- που σε συνεργασία με την ClientIQ υλοποίησε το digital loyalty πρόγραμμα «Ευχαριστώ» για λογαριασμό της Interasco.

Το πρόγραμμα «ευχαριστώ» που διακρίθηκε με το Silver Award στην ενότητα Insurance, αποτελεί το πρώτο πρόγραμμα επιβράβευσης στην ελληνική ασφαλιστική αγορά που αναπτύσσεται στη λογική του «Total Relationship Loyalty» και έχει ως στόχο να επιβραβεύει τους πελάτες της Interasco για τη συνολική σχέση που τηρούν με την εταιρεία.

Όπως ανέφερε σχετικά ο κ. Παύλος Τζιώρκας, Γενικός Διευθυντής της Intelli Solutions, «είναι τιμή μας που είχαμε την ευκαιρία να προσφέρουμε σημαντική αξία στην Interasco μέσω της ανάπτυξης του digital loyalty προγράμματος ‘Ευχαριστώ’ με βάση την πλατφόρμα λογισμικού Amplify που έχουμε αναπτύξει σε συνεργασία με την ClientIQ. Η διάκριση αυτή έρχεται ως συνέχεια μια σειράς βραβεύσεων σχετικά με τις ψηφιακές υπηρεσίες που έχουμε αναπτύξει και αποτελούν μια σημαντική αναγνώριση για τις προσπάθειες των ανθρώπων της εταιρίας όλα αυτά τα χρόνια.  Βασική επιλογή μας  παραμένει η συνεχής βελτίωση των προϊόντων και λύσεων με γνώμονα την επιχειρηματική αξία στους πελάτες μας».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here