Με την υφυπουργό  Παιδείας και Θρησκευμάτων κα Ζέτα Μακρή συναντήθηκε σήμερα ο  Διευθύνων Σύμβουλος της Euroins Ελλάδος κ Evgeny Svetoslavov Ignatov συνοδευόμενος από τον Αναπληρωτή Διευθυντή κ. Αθανάσιο Σμυρνή, τον  Μanaging Director της Euroinsclaims κ. Αλέξανδρο Σκλήρη και την Project Coordinator κα Άννα Κολλιάτση.

Η κα Μακρή ευχαρίστησε για την συνδρομή της Euroins Ελλάδος  με δωρεά Ηλεκτρονικών Υπολογιστών και Ηλεκτρονικού εξοπλισμού σε μαθητές και μαθήτριες σχολείων στην επικράτεια,  καθώς η πανδημία Covid 19 επηρέασε σημαντικά και την εκπαιδευτική κοινότητα καθιστώντας την τηλεκπαίδευση κύριο πυλώνα διδασκαλίας.

Η υφυπουργός κα Μακρή συζήτησε περαιτέρω δράσεις στις οποίες θα μπορούσε να συμβάλλει στο πλαίσιο της πολιτικής εταιρικής κοινωνικής ευθύνης η Euroins, ενώ από την πλευρά του ο  κ. Ignatov διαβεβαίωσε ότι η EUROINS ΕΛΛΑΔΟΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ που δραστηριοποιείται στην Ελλάδα από το 2014  ήταν και θα παραμείνει αρωγός σε κοινωνικές δράσεις, στο πλαίσιο της πολιτικής εταιρικής ευθύνης που διέπει  τον όμιλο σε όλες τις χώρες όπου δραστηριοποείται,  τονίζοντας ότι  η  εταιρεία ήταν είναι και θα είναι ενεργά παρούσα στην προσπάθεια της Ελλάδας για ανάπτυξη και ευημερία.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here