Η Euroins Ελλάδος ανακοίνωσε ότι ενώνει τις δυνάμεις της με την εταιρεία παροχής οδικής βοήθειας και φροντίδας ατυχήματος αυτοκινήτων, Mondial Assistance.

Η νέα αυτή συνεργασία αφορά στην παροχή υπηρεσιών στους τομείς Φροντίδας Ατυχήματος και Οδικής Βοήθειας, με 24ωρη γραμμή εξυπηρέτησης, 365 μέρες τον χρόνο.

Η νέα οδική βοήθεια θα ισχύει για όλα τα νέα ασφαλιστήρια συμβόλαια καθώς και για όλες τις ανανεώσεις του κλάδου αυτοκινήτων με ημερομηνία έκδοσης 17 Νοεμβρίου 2022 και μετά.

Ο διευθύνων σύμβουλος της Euroins Ελλάδος, Evgeny Svetoslavov Ignatov, δήλωσε σχετικά:

  • «Με ιδιαίτερη χαρά και ικανοποίηση, καλωσορίζουμε την Mondial Assistance, μια από τις κορυφαίες εταιρείες παροχής οδικής βοήθειας και φροντίδας ατυχήματος, ως βασικό συνεργάτη μας στην ελληνική επικράτεια.
  • Με στρατηγική ανάπτυξης και δομημένο πλάνο δράσης, η Euroins Ελλάδος επιλέγει προσεκτικά τους συνεργάτες της και καλλιεργεί σχέσεις εμπιστοσύνης μαζί τους.
  • Η Euroins Ελλάδος, θυγατρική εταιρεία του κορυφαίου ευρωπαϊκού ομίλου συμμετοχών Eurohold Bulgaria AD, επενδύει συνεχώς σε νέες συνεργασίες και τεχνολογίες με απώτερο στόχο να παρέχει υπηρεσίες υψηλού επιπέδου προς τους ασφαλισμένους και τους συνεργάτες της».

Υπενθυμίζεται ότι η Eurohold Bulgaria AD είναι χρηματοοικονομικός και ενεργειακός όμιλος με δραστηριότητα στους κλάδους διανομής, προμήθειας και εμπορίας ηλεκτρικής ενέργειας, ασφαλιστικών υπηρεσιών, επενδυτικών υπηρεσιών και διαχείρισης περιουσιακών στοιχείων στην Κεντρική, Ανατολική και Νοτιοανατολική Ευρώπη.

Είναι εισηγμένη στα χρηματιστήρια της Βουλγαρίας και της Βαρσοβίας.

Στη Еurohold ανήκει ο Όμιλος Euroins Insurance AD (EIG).

 

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here