Μία έμπειρη γυναίκα σε ανώτατες διοικητικές θέσεις σε πολυεθνικές Εταιρίες και Ομίλους, επέλεξε ο Όμιλος NOTOS COM να τοποθετήσει στο πόστο της Διευθύνουσας Συμβούλου του Κλάδου Πολυκαταστημάτων του.

Πρόκειται για την κα Βαλέρια Τάραντο, που έχει εργαστεί σε “γίγαντες” του λιανεμπορίου, όπως το “Gucci Group” με έδρα το Λονδίνο (Finance/Commercial/Media Planning and Buying) και τα “Αττικά Πολυκαταστήματα” (Buying and Business Development). Τον τελευταίο χρόνο διετέλεσε Business and Commercial Consultant στην Εταιρία “Zeus and Dione”, συμβάλλοντας καθοριστικά στην εδραίωσή της στην διεθνή αγορά.

O Όμιλος NOTOS COM, με την προσθήκη της κας Τάραντο στο ανώτατο Management Team, στοχεύει στην αναδιάρθρωση του κλάδου Πολυκαταστημάτων, καθιστώντας τον κυρίαρχη δύναμη στην Ελληνική αγορά.

Η κα Τάραντο κατέχει μεταπτυχιακό τίτλο σπουδών MSc in Management CEMS από το London School of Economics and Political Science (LSE) και είναι πτυχιούχος ΒSc in Business Economics από το Queen Mary College, London University.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here