Όχι, πως δεν θα συνέβαιναν (Ελλάδα είμαστε) αλλά απ΄ ότι πληροφορούμαι, πως άρχισαν οι πρώτες…kolotoumbes μεγαλοστελεχών φορέων και οργανισμών του ευρύτερου Δημόσιου τομέα, τα οποία διορίσθηκαν από την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ.

Τα πρώτα δείγματα έχουν αρχίσει και κάνουν τον γύρο της αγοράς και των δημοσιογραφικών γραφείων (μικρό χωριό είμαστε άλλωστε, γνωριζόμαστε αρκετά καλά)
“φωτογραφίζοντας” για παράδειγμα τον πρόεδρο του Οργανισμού Βιομηχανικής Ιδιοκτησίας (ΟΒΙ, τον γνωρίζατε; ). Οι γνωρίζοντες κάνουν λόγο για άνθρωπο του Γιάννη Δραγασάκη, όπως αρχικά είχε παρουσιαστεί όταν προ 3ετίας είχε αναλάβει τα καθήκοντα του.
Από Δευτέρα, μαθαίνω, πως ο εν λόγω κύριος διατείνεται πως…έχει άκριες στην προεδρία της ΝΔ και για αυτό θα παραμείνει στην θέση του. Από την άλλη βέβαια δεν παραλείπει να πιέζει τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης προκειμένου να υπογράψει μία εκκρεμούσα υπουργική απόφαση με την οποία θα διορίζεται στην θέση του προέδρου της νεοσύστατης Ελληνικής Βιομηχανίας Βιομηχανικής Ιδιοκτησίας (ΕΒΒΙ, βάζω στοίχημα πως ούτε αυτόν τον φορέα τον γνωρίζατε.)

  • …Δεκάδες είναι οι οργανισμοί, που…ξεφύτρωσαν σαν τα μανιτάρια επί των ημερών κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ ανεβάζοντας σε μερικές εκατοντάδες τα μεγαλοστελέχη που προωθήθηκαν στον ευρύτερο δημόσιο τομέα…..

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here