Η Γενική Κλινική Creta InterClinic ο μεγαλύτερος ιδιώτης πάροχος υπηρεσιών υγείας με έδρα το Ηράκλειο της Κρήτης εντάσσεται στο χαρτοφυλάκιο του Ομίλου Hellenic Healthcare.

 

Το Metropolitan Hospital, μέλος του ομίλου HHG που ελέγχεται από τον διεθνή διαχειριστή κεφαλαίων CVC Capital Partners, και η «Creta InterClinic Α.Ε.» ανακοίνωσαν ότι υπεγράφη η συμφωνία ένταξης της Creta InterClinic στον Όμιλο Hellenic Healthcare.

H Creta InterClinic θα ενταχθεί σ΄ένα υπό διαμόρφωση μεγάλο δίκτυο φορέων παροχής υγειονομικής μέριμνας που περιλαμβάνει ήδη το Υγεία, το Metropolitan, το Μητέρα, το Metropolitan General και το Λητώ.

Η Γενική Κλινική Creta InterClinic καταγράφει κύκλο εργασιών της τάξης των 8 εκατ. ευρώ ετησίως, με περίπου 2 εκατ. ευρώ λειτουργικά κέρδη, ενώ βαρύνεται με δάνεια περίπου 1,8 εκατ. ευρώ.

Η Creta InterClinic θα συνεχίσει να λειτουργεί με τα ίδια στελέχη, γιατρούς και προσωπικό  που την καθιέρωσαν στην σημερινή της θέση στην αγορά ενώ σε συνδυασμό με τα πλεονεκτήματα της συνεργασίας με το HHG θα αποκτήσει νέες προοπτικές ανάπτυξης και περαιτέρω βελτίωσης των υπηρεσιών που παρέχει στους ασθενείς της Κρήτης.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here