Θεαματική η επανάκαμψη του ομίλου Viohalco, καθώς σταδιακά επανέρχεται στα προ Covid-19 επίπεδα.
     Η αγορά προεξοφλεί, πως τόσο σε ευρύτερο Oμιλικό επίπεδο όσο σε επιμέρους θυγατρικό , με την ανακοίνωση των οικονομικών αποτελεσμάτων θα επιβεβαιωθεί η ισχυροποίηση του, εντός και εκτός συνόρων.
  •      Προεξόφληση, που αποτυπώνεται στο χρηματιστηριακό ταμπλό, με τη μετοχή της Viohalco στα 3,255 ευρώ (με άνοδο +48,29% το τελευταίο τρίμηνο), με την Cenergy στα 1,778 (και 102,97 ! ), με την Ελβάλχαλκόρ στα 1,60 (και +36,29% στο τρίμηνο).
       Στα 843,7 εκατ. Ευρώ η αποτίμηση της Viohalco και για να έχουμε μία τάξη μεγέθους του ομίλου αρκεί μία ματιά στην χθεσινή ανακοίνωση της Noval Property και στην λεπτομέρεια πως
  • “…η  αξία επενδυτικών ακινήτων διαμορφώνεται, πλέον, στα 349,1 εκατ. € pro forma με βάση την αποτίμηση τους στις 30/6/2020. Επικαιροποιημένη εκτίμηση θα γίνει στις 31/12/2020…”
  Ποια είναι η Noval Property; Η θυγατρική ΑΕΕΑΠ του ομίλου με προστιθέμενη εσωτερική αξία, που δεν αποτυπώνεται στα μεγέθη της εισηγμένης. Και που η διοίκηση της έχει εκκινήσει, ήδη, τις διεργασίες για είσοδο της στο χρηματιστήριο Αθηνών. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here