Μία είδηση επεφύλασσε ο Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου Ιατρικού Αθηνών, Δρ. Βασίλης Αποστολόπουλος κατά τη διάρκεια της τοποθέτησής του στο Οικονομικό Φόρουμ στους Δελφούς.

Μιλώντας στο πάνελ ανακοίνωσε ότι ανέλαβε προσωπική πρωτοβουλία, αποστέλλοντας σχετική επιστολή στον Elon Reeve Musk, ιδρυτή της Tesla, ώστε να τον καλωσορίσει και να του προτείνει την παραχώρηση του εργοστασίου της Ιατρικής Τεχνικής του ομίλου στην Κόρινθο (για 10 χρόνια με μηδενικό κόστος), ώστε να μετατραπεί σε ένα σύγχρονο κέντρο έρευνας και καινοτομίας.

Προτείνει εθνικό deadline το 2021

Ο κ. Αποστολόπουλος τόνισε ότι ο κόσμος έχασε τον προσανατολισμό του μέσα στην κρίση και η χώρα το όραμά της. Ο καλύτερος τρόπος για τον ίδιο είναι να δοθεί έμπνευση. Τόνισε ότι υπάρχει έλλειψη χρονοδιαγράμματος, αναπτυξιακού σχεδίου και παραγωγικής δομής.

“Κλειδί για την επιτυχία είναι το rebranding της χώρας, ώστε να αλλάξει ο τρόπος που μας βλέπουν στο εξωτερικό”, τόνισε ο επικεφαλής του Ιατρικού Αθηνών.

Κλείνοντας την ομιλία του έκανε αναφορά στους αγώνες του 1821, δίνοντας σήμα για συνεργασία, καθώς όπως είπε “οι Έλληνες πέτυχαν θαύματα όταν συντάχθηκαν”. “Σε τρία χρόνια κλείνουμε 200 χρόνια από την επανάσταση. Πρόκειται για μία σημειολογική επέτειο. Δεν πρέπει να μας βρει διχασμένους, διαιρεμένους”. “Ελπίζω να περάσουμε στο hellenic success”, έκλεισε την ομιλία του.

 

Δείτε επίσης: O Β. Αποστολόπουλος «χτίζει θέση» στο ΥΓΕΙΑ (https://banks.com.gr/apostolopoulos-chtizei-thesi-sto-ygeia/)

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ