Ολόκληρος ο 6ος όροφος στην οδό Νίκης 5-7 , της πλατείας Συντάγματος, εκεί όπου βρίσκεται το γραφείο του Υπουργού Οικονομικών, μπαίνει στη διαδικασία της προληπτικής απολύμανσης για να αποφευχθούν δυσάρεστες εκπλήξεις από τον κορωνοιό, στο πλαίσιο των μέτρων αυτοπροστασίας των υπαλλήλων δημοσίων υπηρεσιών.

  • Στον 6ο όροφο του Υπουργείου Οικονομικών, εκτός από το γραφείο του Χρήστου Σταϊκούρα και των συνεργατών του βρίσκεται και η αίθουσα όπου εργάζονται όλοι οι διαπιστευμένοι δημοσιογράφοι.

Η μεγάλη διϋπουργική σύσκεψη, σήμερα το απόγευμα στις 4, με τη συμμετοχή του Υπουργού Οικονομικών, του Υπουργού Ανάπτυξης Άδωνη Γεωργιάδη και του Υπουργού Εργασίας Γιάννη Βρούτση, με τη συμμετοχή των υφυπουργών Απόστολου Βεσυρόπουλου και Θεόδωρου Σκυλακάκη αλλά και του υφυπουργού παρά τω πρωθυπουργώ Άκη Σκέρτσου, ανακοινώθηκε ότι θα πραγματοποιηθεί εκτάκτως στον 7ο όροφο, στο γραφείο του Άδωνη Γεωργιάδη….

Μια πρόγευση των επόμενων εβδομάδων στη Βουλή δίνει η σημερινή συνεδρίαση της Ολομέλειας, όπου συζητείται νομοσχέδιο του υπουργείο Προστασίας του Πολίτη.

Μετά από διακομματική συνεννόηση τα κόμματα έχουν περιορίσει τους ομιλητές τους στο ελάχιστο δυνατό. Σήμερα στην Ολομέλεια έχουν εγγραφεί μόλις 5 ομιλητές πέραν των εισηγητών.

Αύριο στη Διάσκεψη των Προέδρων αναμένεται να αποφασιστεί και επισήμως η οργάνωση της συζήτησης των νομοσχεδίων με περιορισμένο αριθμό ομιλητών, οι οποίοι θα αποφασίζονται από τις Κοινοβουλευτικές Ομάδες.

Επίσης, η Βουλή αναμένεται να περιορίσει τον αριθμό των συνεδριάσεων των Επιτροπών. Στο πλαίσιο αυτό θα αναστέλλει για ένα διάστημα η λειτουργία ειδικών επιτροπών που δεν έχουν νομοθετικό αντικείμενο αλλά ενημέρωση για μείζονα ζητήματα από κρατικούς αξιωματούχους ή επιστήμονες.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here