Οι εργασίες συνεχίζονται με γοργούς ρυθμούς στο νέο γήπεδο της ΑΕΚ, «Αγιά Σοφιά» – OPAP Arena.

Οι τελευταίες εκτιμήσεις – όπως εξέφρασε προσφάτως ο δήμαρχος Ν. Φιλαδέλφειας/Χαλκηδόνας, κ. Γιάννης Βούρος – κάνουν λόγω για τον β΄ γύρο της επόμενης αγωνιστικής σεζόν ή το Πάσχα του 2022 ως ημερομηνία εισόδου που θα έχει τη δυνατότητα το νέο γήπεδο να φιλοξενήσει αγώνες.

Ποιος είναι ο νέος ιδιοκτήτης των ακινήτων της Ναυτεμπορικής σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη

Οι εμπορικές συμφωνίες όμως συνεχίζονται και τελευταία αυτών αφορά την προηγμένη τεχνολογία που θα διαθέτει το νέο στάδιο. Ειδικότερα, LG Eletronics και ΠΑΕ ΑΕΚ ενισχύουν την συνεργασία που ήδη διατηρούν με την πρώτη να αποτελεί πλέον τον αποκλειστικό Τεχνολογικό Πάροχο του νέου γηπέδου

Σε δηλώσεις του ο Γενικός Διευθυντής της LG Electronics Ελλάς, κ. Άρης Κουτελός σημείωσε χαρακτηριστικά: «Είναι ιδιαίτερη χαρά για εμάς να συμμετέχουμε ενεργά σε ένα τόσο μεγάλο έργο που θα φιλοξενήσει σημαντικούς αθλητικούς αγώνες της ΑΕΚ και θα δώσει τη δυνατότητα στους φιλάθλους να παρακολουθήσουν από κοντά την πορεία της αγαπημένης τους ομάδας. Για την LG ο αθλητισμός αποτελεί βασικό πυλώνα της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης της και στόχος μας είναι μέσα από τις καινοτόμες λύσεις και τα προϊόντα μας, να συμβάλλουμε στην ενίσχυση και ανάδειξή του»

Τι θα παρέχει η LG

Η LG θα καλύψει τις ανάγκες του νέου γηπέροδυ, σε digital signage (ψηφιακή απεικόνιση) εντός και εκτός αγωνιστικού χώρου, προσφέροντας έτσι σε όλους τους επισκέπτες και τους φιλάθλους μοναδικές εμπειρίες θέασης και ψυχαγωγίας.

Συγκεκριμένα, η OPAP ARENA έχοντας ως γνώμονα τη μακροχρόνια εμπειρία της LG σε παγκόσμιο επίπεδο σε ό,τι αφορά την παροχή αντίστοιχων λύσεων σε αθλητικές εγκαταστάσεις, επέλεξε τα κορυφαία προϊόντα ψηφιακής σήμανσης της LG με βασικό ‘πρωταγωνιστή’ τα δύο Scoreboards τεχνολογίας LED.

Η εντυπωσιακή εγκατάσταση συνολικού εμβαδού 180τ.μ. διακρίνεται για την απαράμιλλη ποιότητα θέασης από όλα τα σημεία του γηπέδου, την υψηλή συχνότητα σάρωσης και την εξαιρετικά ομαλή αναπαραγωγή περιεχομένου, την πιστή χρωματική απόδοση, αλλά και την πιστοποιημένη κατασκευή για αντοχή σε συνθήκες εξωτερικού χώρου.

Παράλληλα, ως Τεχνολογικός Πάροχος της OPAP ARENA, η LG αποκτά σημαντικά συγκριτικά πλεονεκτήματα και μια σειρά χορηγικών δικαιωμάτων σε μια αθλητική εγκατάσταση μοναδική στην ελληνική αθλητική αγορά.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here