Ολοκληρώθηκαν οι πλειοδοτικοί διαγωνισμοί για την περιουσία της εκδοτικής επιχείρησης Ναυτεμπορικής, όπως έγραψε το πρωί το Banks.com.gr.

Σε ότι αφορά τους τίτλους της εφημερίδας και το πιεστήριο περνούν στην Zofrank Holdings (η οποία φέρεται να συνδέεται με τον Δημήτρη Μελισσανίδη) με προσφοράς 7 εκατ. ευρώ.

Στην Eurobank μέσω της Cairo Estate περνάνε τα ακίνητα της εφημερίδας Ναυτεμπορική. Με προσφορά 4,1 εκατ. ευρώ πλειοδότησε στην ομάδα περιουσιακών στοιχείων προς εκποίηση της Ναυτεμπορικής, όπου περιλαμβάνονται το ακίνητο (οικόπεδο και οριζόντιες ιδιοκτησίες) στην οδό Λένορμαν 205, όπου βρίσκονται τα κεντρικά γραφεία της εταιρείας, οριζόντιες ιδιοκτησίες (γραφεία) σε ακίνητο που βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη, 4 οικόπεδα στην οδό Ηρούς στα Σεπόλια, γεωτεμάχιο 13.298 τ.μ. στη θέση Καρελάς Παιανίας, εντός της ΒΙΠΕ-ΒΙΟΠΑ Παιανίας.

Η ιστορική εφημερίδα βρίσκεται σε καθεστώς ειδικής διαχείρισης από τον Σεπτέμβριο, λόγω των υψηλών χρεών προς δημόσιο και τράπεζες.

H «Ναυτεμπορική» ιδρύθηκε το 1924 από τους αδελφούς Αθανασιάδη, σηματοδοτώντας την έναρξη της δραστηριοποίησης του οικονομικού Τύπου στην Ελλάδα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here