Η Ελληνική Εβδομάδα Καινοτομίας και Επιχειρηματικότητας, Startup Greece Week, πραγματοποιείται για 5η συνεχόμενη χρονιά και για πρώτη φορά αποκλειστικά online!

Από τις 4 μέχρι τις 10 Μαΐου, η Startup Greece Week προσφέρει στους «φίλους» του επιχειρείν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν δωρεάν online workshops και ανοιχτές συζητήσεις με διακεκριμένους ομιλητές, να ενημερωθούν για τις τελευταίες εξελίξεις στην Ελλάδα και τον κόσμο για τις Startups και να συμμετάσχουν σε διαγωνισμό διεκδικώντας βραβεία αξίας 10.000€, ενισχύοντας το networking μεταξύ νέων αλλά και έμπειρων επιχειρηματιών!

Η μεγαλύτερη δράση για τις Startups στην Ελλάδα στοχεύει στην ουσιαστική ανάπτυξη του καινοτόμου επιχειρηματικού οικοσυστήματος στη χώρα μας, υποστηρίζοντας τις νεόφυτες επιχειρήσεις! Ξεκίνησε με θεματικά εργαστήρια με στόχο την εξέλιξη των γνώσεων και των δεξιοτήτων του κοινού τα οποία μέχρι στιγμής έχουν πλήθος κοινού, σημειώνοντας ρεκόρ συμμετοχών στην ιστορία του θεσμού! Επίσης, φιλοξένησε θεματικά πάνελ με επιτυχημένους επιχειρηματίες, οι οποίοι μοιράζονται την εμπειρία και τις γνώσεις τους, ανταλλάσοντας προτάσεις και απόψεις για την ανάπτυξη του οικοσυστήματος, παροτρύνοντας την τοπική κοινότητα να αναλάβει πρωταγωνιστικό ρόλο.

Την Κυριακή 10 Μαΐου, στις 20:00, η Startup Greece Week κορυφώνει τις εργασίες της με τη συμμετοχή καταξιωμένων και διεθνώς αναγνωρισμένων ηγετικών προσωπικοτήτων του επιχειρείν της χώρας μας!

Με το συντονισμό της συζήτησης από τον έμπειρο σε θέματα Ευρωπαϊκής Ένωσης κι ανάπτυξης δημοσιογράφο, κύριο Σταύρο Σαμουιλίδη θα μοιραστούν τις γνώσεις, τις απόψεις και τις συμβουλές τους για το σύγχρονο επιχειρηματικό περιβάλλον και τις προκλήσεις του κορυφαίοι CEO & Investors, αποκλειστικά online και με ελεύθερη πρόσβαση για όλους!

Για συμμετοχή στην Startup Greece Week είναι απαραίτητη η δωρεάν εγγραφή εδώ!

ΠΡΟΣΟΧΗ. Οι θέσεις είναι περιορισμένες!

Βρείτε εδώ το πρόγραμμα ανά ημέρα
και εδώ την αναλυτική agenda της Startup Greece Week.

Η δράση ενδεικτικά απευθύνεται σε: επιχειρηματίες, καθηγητές, ξενοδόχους, φοιτητές, νέους επιστήμονες, εκπροσώπους οργανισμών ή επιχειρήσεων, ανέργους, κοινωνικές επιχειρήσεις, παραγωγούς, πολιτιστικές επιχειρήσεις, ακαδημαϊκά ιδρύματα, τοπικές ομάδες, επιχειρήσεις, συμβούλους επιχειρήσεων, οικονομολόγους και startuppers.

Για συμμετοχή στα Startup Greece Week Awards 2020, διεκδικώντας βραβεία αξίας 10.000€, πάρτε μέρος συμπληρώνοντας τη σχετική φόρμα εδώ.

Μείνετε συντονισμένοι για περισσότερες πληροφορίες στην επίσημη ιστοσελίδα της διοργάνωσης: http://startup-greece.org/

Λίγα λόγια για την Startup Greece Week

Η Ελληνική Εβδομάδα Καινοτομίας και Επιχειρηματικότητας, Startup Greece Week είναι πρωτοβουλία του Μη Κερδοσκοπικού Οργανισμού Youth Entrepreneurship Club (Σύλλογος Νεανικής Επιχειρηματικότητας), στο πλαίσιο των στόχων του για την ανάπτυξη του καινοτόμου επιχειρηματικού οικοσυστήματος της Ελλάδας, τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Ανάπτυξης & Επενδύσεων και του Υπουργείου Ψηφιακής Διακυβέρνησης και «φιλοξενεί» και «φιλοξενείται» σε 10 πόλεις από όλη την Ελλάδα και πιο συγκεκριμένα τις Θεσσαλονίκη, Χανιά, Ρέθυμνο, Ηράκλειο, Τρίπολη, Ρόδος, Ξάνθη, Ιωάννινα, Καλαμάτα, Πάτρα.

Αξιοσημείωτο είναι ότι η οργάνωση και η παραγωγή του εγχειρήματος γίνεται από 30 και πλέον εθελοντές με μέσο όρο ηλικίας τα 23 έτη, αποτελώντας μία από τις μεγαλύτερες online πρωτοβουλίες παγκοσμίως, τόσο σε διάρκεια όσο και σε φορείς/ομιλητές που συμμετέχουν, σε μια συγκεκριμένη θεματική.

Η δράση για τα Χανιά, το Ρέθυμνο και το Ηράκλειο τελεί υπό την Αιγίδα της Περιφέρειας Κρήτης, του Δήμου Χανίων και του Δήμου Ρεθύμνου αντίστοιχα.

Η δράση για την Τρίπολη και την Καλαμάτα τελεί υπό την Αιγίδα της Περιφέρειας Πελοποννήσου, και του Δήμου Τρίπολης και Δήμου Καλαμάτας αντίστοιχα.

Η δράση  για τα Ιωάννινα τελεί υπό την Αιγίδα της Περιφέρειας Ηπείρου.

Η δράση για την Ξάνθη τελεί υπό την Αιγίδα της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης.

Η δράση για την Ρόδο τελεί υπό την Αιγίδα της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here