Το έργο υλοποιήθηκε για την Γενική Γραμματεία Εμπορίου και Προστασίας Καταναλωτή

Η Warply σχεδίασε και δημιούργησε για λογαριασμό της Γενικής Γραμματείας Εμπορίου και Προστασίας Καταναλωτή, την ειδική υπηρεσία “clickaway” χωρίς κόστος SMS για αποστολή μηνυμάτων και ορισμό ραντεβού, για επιχειρήσεις και καταναλωτές.

Στο πλαίσιο της νέας υπηρεσίας “clickaway” η Warply δημιούργησε και ένα API service για τα e-shops, μέσω του οποίου κάθε ηλεκτρονικό κατάστημα μπορεί να διασυνδεθεί και να στέλνει δωρεάν μηνύματα για παραλαβή clickaway. Η υπηρεσία για τα e-shops είναι ήδη διαθέσιμη από τα μέσα Δεκεμβρίου στο https://e-katanalotis.gov.gr/, με δυνατότητα άμεσης εγγραφής και ενεργοποίησης.

Οι υπηρεσίες “clickaway” και clickaway API για φυσικά και ψηφιακά καταστήματα, δημιουργήθηκαν στο πλαίσιο της ψηφιακής πλατφόρμας του Υπουργείου Ανάπτυξης & Επενδύσεων “e-katanalotis” που έχει σχεδιάσει και υλοποιήσει η Warply.

Συνολικά οι καταναλωτές, εκτός από το “clickaway” μπορούν να βρίσκουν στο “e-katanalotis” τις ακριβείς τιμές 1.500 προϊόντων βασικής κατανάλωσης όπως είναι στα ράφια 2.500 super-market, αλλά και τις τιμές καυσίμων σε όλη την Ελλάδα όπως ανανεώνονται καθημερινά. Μπορούν, επίσης, να επικοινωνούν απευθείας με την αρμόδια ομάδα της Γενικής Γραμματείας Εμπορείου και Προστασίας Καταναλωτή, για πληροφορίες και καταγγελίες, ενώ έχουν στη διάθεσή τους και ένα καινοτόμο chatbot με χρήσιμες απαντήσεις.

Ο κ. Γιάννης Δοξαράς, CEO της Warply αναφέρει χαρακτηριστικά: «είμαστε εξαιρετικά υπερήφανοι για την ενεργή συμμετοχή μας σαν στρατηγικοί συνεργάτες στη δημόσια διοίκηση σε έργα καινοτομίας όπως ο “e-katanalotis” και η υπηρεσία “clickaway” που στηρίζουν τις επιχειρήσεις και το λιανικό εμπόριο και διευκολύνουν τους πολίτες, ενώ παράλληλα ενισχύουν τη διαφάνεια και προωθούν το κοινό καλό. Ειδικότερα δε, όταν η μέθοδος του ψηφιακού “clickaway” αποτελεί πανευρωπαϊκά, παράδειγμα καλής πρακτικής στο ασφαλές άνοιγμα του λιανεμπορίου».

Χρήσιμοι σύνδεσμοι:

https://e-katanalotis.gov.gr

https://play.google.com/store/apps/details?id=okaa.ekatanalotis.gr

https://apps.apple.com/gr/app/e-%CE%BA%CE%B1%CF%84%CE%B1%CE%BD%CE%B1%CE%BB%CF%89%CF%84%CE%AE%CF%82/id1502408342?l=el&fbclid=IwAR00gy3VbiSjmMyS556uutymABU5Uwns52yXaU_DClbT_nXqa3FUr7izbjA

 

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here