Ο Λευτέρης Τρέχας αναλαμβάνει από την 10η Απριλίου 2023 τη θέση του Γενικού Διευθυντή Οικονομικών Υπηρεσιών του Ομίλου ΗΡΑΚΛΗΣ, μέλος της Holcim.

Ποιος είναι ο Λ. Τρέχας

Ο κ. Τρέχας διαθέτει περισσότερα από 21 χρόνια επαγγελματικής εμπειρίας ως Οικονομικός Διευθυντής, έχοντας αναλάβει σημαντικούς διευθυντικούς ρόλους Οικονομικών Υπηρεσιών και Λειτουργιών σε πολυεθνικούς και ελληνικούς οργανισμούς, τόσο σε επίπεδο χώρας όσο και σε ευρωπαϊκό επίπεδο, ενώ έχει εργαστεί σε εταιρίες των κλάδων καταναλωτικών αγαθών και υπηρεσιών και καλλυντικών. Οι πιο πρόσφατοι ρόλοι του ήταν ως Επικεφαλής Οικονομικών της Philip Morris International στην Αυστρία, Οικονομικός Διευθυντής στην Speedex Ελλάδος και Επικεφαλής Λειτουργιών (COO) στην Αpivita, μέλος του Ομίλου Puig.

Ο κ. Τρέχας είναι πτυχιούχος Διοίκησης Επιχειρήσεων από το Πανεπιστήμιο Μακεδονίας και κατέχει μεταπτυχιακό τίτλο (ΜΒΑ) στον ίδιο κλάδο από το ALBA Graduate Business School στην Αθήνα.

Ο κ. Δημήτρης Χανής, Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου ΗΡΑΚΛΗΣ, δήλωσε «Με μεγάλη χαρά καλωσορίζω τον κ. Τρέχα στον Όμιλό μας και του εύχομαι κάθε επιτυχία στη νέα θέση που αναλαμβάνει. Είμαι σίγουρος πως με την πολυετή εμπειρία και τεχνογνωσία του τόσο σε εγχώριο όσο και σε διεθνές επίπεδο θα συμβάλει σημαντικά στην υλοποίηση του στρατηγικού σχεδιασμού του Ομίλου μας ενισχύοντας τη βιώσιμη, κερδοφόρα ανάπτυξη, με στόχο να χτίζουμε την πρόοδο για τον άνθρωπο και τον πλανήτη».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here