Εκτελεστικός Αντιπρόεδρος ο Παναγιώτης Χ. Μπέλλος
Ένας νέος κύκλος ξεκίνησε για τη Space Hellas με αφορμή την Γενική Συνέλευση των μετόχων της που πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 18 Ιουνίου 2020 και την εκλογή του νέου Δ.Σ. με εξαετή θητεία.
Καθήκοντα Εκτελεστικού Αντιπροέδρου ανέλαβε ο Παναγιώτης Χ. Μπέλλος, μέτοχος και γιός του Χρήστου Μπέλλου, συνιδρυτή της εταιρείας. O Παναγιώτης Μπέλλος, είναι από τα έμπειρα στελέχη της αγοράς στη Διοίκηση Επιχειρήσεων και στο Marketing. Στο δυναμικό της Space Hellas εντάχθηκε το 1996 και είναι Διοικητικό στέλεχος επί σειρά ετών, συμμετέχοντας με αφοσίωση στο κοινό εταιρικό όραμα.
Καθήκοντα μη Εκτελεστικού Αντιπροέδρου ανέλαβε ο Θεόδωρος Χατζησταματίου, μαθηματικός με πτυχίο στην Ανάλυση και τον Προγραμματισμό. Ο Θεόδωρος Χατζησταματίου διαθέτει από το 1977 πλούσια εμπειρία στον χώρο της πληροφορικής, τόσο στον ιδιωτικό,όσο και στον δημόσιο τομέα.
Το νέο Δ.Σ. της Space Hellas έχει ως εξής:
1.Σπυρίδων Δ. Μανωλόπουλος, Εκτελεστικός Πρόεδρος
2.Παναγιώτης Μπέλλος, Εκτελεστικός Αντιπρόεδρος
3.Θεόδωρος Χατζησταματίου, Μη Εκτελεστικός Αντιπρόεδρος
4.Ιωάννης Μερτζάνης, Διευθύνων Σύμβουλος
5.Ιωάννης Δουλαβέρης, Εκτελεστικό μέλος ΔΣ
6.Αναστασία Παπαρίζου, Εκτελεστικό μέλος ΔΣ
7.Θεόδωρος Γάκης, ανεξάρτητο μη εκτελεστικό μέλος ΔΣ
8.Αθανάσιος Πατσούρας, ανεξάρτητο μη εκτελεστικό μέλος ΔΣ
9.Εμμανουήλ Χατήρας, ανεξάρτητο μη εκτελεστικό μέλος ΔΣ
Για την ανανέωση του Δ.Σ. της Space Hellas,ο Πρόεδρος, Σπυρίδων Δ. Μανωλόπουλος δήλωσε:
«Εκ μέρους του Διοικητικού Συμβουλίου ευχαριστώ τους Μετόχους της εταιρείας για την εμπιστοσύνη που έδειξαν στο πρόσωπο των μελών του,με την εκλογή του νέου Διοικητικού Συμβουλίου της εταιρείας, το οποίο στην συντριπτική του πλειοψηφία παρέμεινε το ίδιο.
Οι αλλαγές που έγιναν συμπίπτουν με την αφυπηρέτηση από το Διοικητικό Συμβούλιο της εταιρείας δύο ανθρώπων ταυτισμένων με την ίδρυση και την ιστορική πορεία της Space Hellas μέχρι σήμερα, του Χρήστου Μπέλλου, συνιδρυτή αυτής μαζί με τον αείμνηστο Δημήτρη Μανωλόπουλο και του Γιώργου Λαγογιάννη, εξαρχής συνοδοιπόρου των ιδρυτών της και θεμελιωτή αυτής.

Τους ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου για την πολύτιμη συμβολή τους στο έργο του Διοικητικού Συμβουλίου της εταιρείας επί μακρά σειρά ετών και προσβλέπω στη συνέχιση της στενής συνεργασίας μαζί τους και εκτός Δ.Σ.

Παράλληλα, καλωσορίζω τους κυρίους Παναγιώτη Μπέλλο, Εκτελεστικό Αντιπρόεδρο και Θεόδωρο Χατζησταματίου, μη Εκτελεστικό Αντιπρόεδρο, στις νέες ,θέσεις ,τους και εύχομαι καλή επιτυχία στα επαυξημένα τους καθήκοντα.
Τέλος, καλωσορίζω ως νέα μέλη ΔΣ τους κυρίους Θεόδωρο Γάκη και Εμμανουήλ Χατήρα και τους εύχομαι καλή επιτυχία στην άσκηση των καθηκόντων τους. Είμαι βέβαιος, ότι το Διοικητικό Συμβούλιο της εταιρείας θα γίνει πλουσιότερο αξιοποιώντας τις γνώσεις, τις δεξιότητες και τις εμπειρίες τους από τον χώρο των επιχειρήσεων.»

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ