Την δημιουργία πολιτικού κόμματος ανακοίνωσε ο επιχειρηματίας Πολ Ευμορφίδης.

Ο επιχειρηματίας, γνωστός ως Mr Coco Mat, που συμμετείχε στην εκπομπή Dragons Den, γνωστοποίησε ότι προχωρά στην ίδρυση κόμματος με το όνομα «Ευ». Μέσω ανακοίνωσής του καλεί όλους τους πολίτες, ανεξαρτήτως πολιτικού χρώματος, να ενωθούν και να αντισταθούν «στον πειρασμό της διαίρεσης».

Παράλληλα, τους καλεί σε γιορτή στην Πνύκα, η οποία θα πραγματοποιηθεί μετά από πορεία, η οποία θα ξεκινήσει από την οδό Ερμού 114.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Πολ Ευμορφίδη

Για το πάθος μας για την Φύση και την δημιουργία. Για την αμέριστη αγάπη που παίρνουμε από τους συνανθρώπους μας, όλα αυτά τα χρόνια, σε κάθε βήμα και ορθοπεταλιά μας. Για αριστερούς, δεξιούς και κεντρώους που αναγνωρίζουν το συμφέρον τους στην ένωση και αντιστέκονται στον πειρασμό της διαίρεσης.

Φίλες και φίλοι, η Ευ – κίνηση ιδρύεται στο όνομα των νέων, κάθε ηλικίας, που πιστεύουν ότι μπορούν να κάνουν τα δύσκολα εύκολα. Εκείνων που σκέφτονται με πράξεις, που δεν καταδέχονται τις κρυψώνες των «ανώριμων συνθηκών», τής «ορθολογικής συνεκτίμησης των θετικών και των αρνητικών», τής «σφαιρικής θεωρητικής επεξεργασίας των δεδομένων».

Η Ευ – κίνηση ιδρύεται στο όνομα των «αόρατων» δουλευταράδων που ιδρώνουν την φανέλα τής ευδαιμονίας, που φροντίζουν την υπόληψη τους με τα χέρια λερωμένα, που διεκδικούν την ευτυχία τους, δίχως ντροπή για τα λάθη και τα πάθη τους.

Φίλες και φίλοι, η συμμετοχή στην Ευ – κίνηση είναι μετοχή με το ακριβότερο αντίκρισμα: Την Ελλάδα που ξέρει ότι μοχθεί και γι’ αυτό δεν έχει ανάγκη κανέναν.

Την Κυριακή 23/4, στις 12 το μεσημέρι, με αφετηρία την έδρα μας, στην οδό Ερμού 114, πορευόμαστε προς την Πνύκα, όπου θα κάνουμε τη γενέθλια γιορτή μας. Εννοείται με ποδήλατο ή πεζή. Όσο πιο πυκνή η πορεία μας, τόσο πιο ευφορικό το γλέντι μας.