Γράφτηκαν αρκετά για το “τέλος εποχής” για τα “Αηδονάκια”, στο Μαρούσι.
Το θρυλικό λούνα-παρκ που “μεγάλωσε” 5 γενιές είναι οριστικά παρελθόν από τα τέλη Οκτωβρίου.
Ωστόσο, σε κομβική περιοχή τα δύο όμορα οικόπεδα (και λοιποί χώροι) που αποκτήθηκαν πρόσφατα από την Prodea ΑΕΕΑΠ με σκοπό να κατασκευάσει συγκρότημα γραφείων.
Η διοίκηση της εισηγμένης είχε “πλαγιοκοπήσει” την συγκεκριμένη έκταση εδώ και καιρό- άλλωστε για αυτό είχε αποκτήσει τον παρακείμενο όπου στεγαζόταν η Εκκλησία των Μαρτύρων του Ιεχωβά, από τον Ιανουάριο του 2022.
Για τον συγκεκριμένο το τίμημα είχε φτάσει τα 14 εκατ.-σήμερα υπολογίζεται πως θα είχε μεταπωλητική αξία με premium 15% ακόμη και 20% (συνολικά με την νεοαπκτηθείσα έκταση/εγκαταστάσεις).
Στα 60 εκατ. €  το ύψος της επένδυσης της ΑΕΕΑΠ, που θα πιστοποιηθεί κατά το πρότυπο Leed στην κλίμακα Gold, ενισχύοντας έτι περαιτέρω το αποτύπωμα της σε “πράσινες κατασκευές”, αναδεικνύοντας την στον υπ. αρ. 1 παίκτη στην συγκεκριμένη κατηγορία.
Η (τρέχουσα) αξία πιστοποιημένων ως “πράσινα” κτήρια (και όσων έχουν δρομολογηθεί για πιστοποίηση) υπολογίζεται πως φθάνει τα ι
Και για αυτά τα projects το πιθανότερο είναι πως θα γραφτούν περισσότερα, καθώς η ευρύτερη περιοχή του “δακτυλιδιού” έχει από τους υψηλότερους συντελεστές απόδοσης (ως προς το επενδεδυμένο κεφάλαιο).

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ