Σας έθεσα ένα quizάκιον την Παρασκευή σχετικά με την σχέση της Rothschild και μίας σειράς διεθνών επώνυμων brands, ου δραστηριοποιούνται στον ευρύτερο χώρο της μόδας, με παρεμφερές της Folli Follie προϊοντικό βεληνεκές.

Είχα αναφερθεί σε ονόματα των Furla, Swarovski, Pandora, Signet Jewelers στα οποία θα συμπληρώσω σήμερα την ελβετική Jaeger, τις αμερικανικές Michael Kors και Coach αλλά και τις κινεζικές Luk Fook Holdings, HLA Corporation.

Ο λόγος για ομίλους και εταιρίες που βρίσκονται στον κατάλογο του συμβουλευτικού και τραπεζικού οίκου (ο οποίος προσελήφθη από την οικογένεια Κουτσολιούτσου) πιθανών “μνηστήρων” για την Folli Follie με βάση την οποία κινείται ήδη η Rothschild.

Ωστόσο ένα από το εύλογα ερωτήματα τόσο εντός όσο εκτός συνόρων είναι η στάση της Fosun, του δεύτερου μεγαλύτερου μετόχου της εταιρείας, που για πολλούς τηρεί έως τώρα μίαν ανεξήγητη στάση του στυλ “δεν ξέρω, δεν είδα, δεν γνωρίζω”.

Η στάση αναμονής (; ) με εμφανή την προσπάθεια μη εμπλοκής του ονόματος της στην όλη υπόθεση ενδέχεται να σχετίζεται με την θυγατρική FF Sourcing Limited και την εκτίμηση παραγόντων που γνωρίζουν το παρασκήνιο πως θα διαδραματίσει ρόλο στην bad FF Group που θα αποσχισθεί….

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here