Έχοντας διαγράψει μια λαμπρή καριέρα ως τραπεζικό στέλεχος ο κ. Αντώνης Βαρθολομαίος “προερχόμενος” από την Attica Bank αναλαμβάνει από την ερχόμενη Δευτέρα 21 Δεκεμβρίου, καθήκοντα Γενικού Διευθυντή στην Παγκρήτια Τράπεζα αφού εξελέγη σήμερα εκτελεστικό μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Τράπεζας.

Ο κ. Α. Βαρθολομαίος αντικαθιστά την παραιτηθείσα από τις 4 Δεκεμβρίου 2020 κα Χρυσάνθη Παπαδοπούλου .

Ο κ. Αντώνης Βαρθολομαίος είναι στέλεχος με σημαντική τραπεζική εμπειρία και σπουδές  στην Ελλάδα και στις ΗΠΑ. Στην πλούσια επαγγελματική του πορεία  ανέλαβε  θέσεις ευθύνης τόσο στη λιανική τραπεζική όσο και τομείς μετασχηματισμού και αναδιοργάνωσης  των πιστωτικών ιδρυμάτων.

Ο ίδιος έχει αποκτήσει μακρά εμπειρία στο Ελληνικό Χρηματοπιστωτικό σύστημα, καθώς έχει αναλάβει νευραλγικά πόστα, όπως για παράδειγμα αναπληρωτής Διευθύνων Σύμβουλος της Attica Bank, συνεισφέροντας τα μέγιστα με τις γνώσεις και την πείρα του.

Έχει αναλάβει θέσεις ευθύνης τόσο στη λιανική τραπεζική όσο και σε τομείς μετασχηματισμού και αναδιοργάνωσης των πιστωτικών ιδρυμάτων.

Ο κ. Βαρθολομαίος την μακρά του πορεία έχει δραστηριοποιηθεί και στην ευρύτερη Κεφαλαιαγορά ως ανώτατο στέλεχος σε διοικητικές θέσεις Εταιρειών Επενδύσεων και Χρηματιστηριακών Εταιρειών.

  • Υπήρξε μέλος του Ταμείου Αξιοποίησης Ιδιωτικής περιουσίας του Δημόσιου ΤΑΙΠΕΔ   ενώ κατείχε τη θέση του Προέδρου και Διευθύνοντος Συμβούλου στην ΕΥΔΑΠ,  για δύο θητείες.

Η Παγκρήτια Τράπεζα σε μια εξαιρετικά δύσκολη συγκυρία επιχειρεί τη μετάβαση στη μετά Covid εποχή, επενδύοντας στο ανθρώπινο δυναμικό και  διαμορφώνοντας τις συνθήκες που θα της επιτρέψουν να σταθεί με αξιώσεις δίπλα στις ανάγκες της πελατειακής της βάσης, με πρώτο μέλημα τη χρηματοδότηση της πραγματικής οικονομίας ως μια σύγχρονη και δυναμική Τράπεζα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here