Μία νέα, πολύ σημαντική, διεθνή πιστοποίηση έλαβε η Αγγελάκης ΑΕ από την EUROCERT, έναν από τους κορυφαίους φορείς  πιστοποίησης στην Ελλάδα. Συγκεκριμένα, η εταιρεία πιστοποιήθηκε με το IFS FOOD V8, ένα από τα πιο αναγνωρισμένα πρότυπα ασφάλειας τροφίμων παγκοσμίως, πετυχαίνοντας το υψηλότερο επίπεδο βαθμολογίας με ποσοστό 97,55%. 

To πρότυπο IFS FOOD, διασφαλίζει την ποιότητα και την ασφάλεια των προϊόντων τροφίμων, μέσα από μία αυστηρή διαδικασία αξιολόγησης, αποτελώντας ανταγωνιστικό πλεονέκτημα για τις εταιρείες που το διαθέτουν, ειδικά για όσες ενδιαφέρονται να δραστηριοποιηθούν στο εξωτερικό. Το πρότυπο εξετάζει έξι βασικούς τομείς στη λειτουργία μιας επιχείρησης: Διακυβέρνηση και Δέσμευση, Σύστημα Διαχείρισης Ασφάλειας και Ποιότητας Τροφίμων, Διαχείριση πόρων, Λειτουργικές Διαδικασίες, Σχέδιο άμυνας τροφίμων, Μετρήσεις και Βελτιώσεις. 

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Αγγελάκης ΑΕ διατηρεί ήδη το ολοκληρωμένο Σύστημα Διαχείρισης Ασφάλειας Τροφίμων FSSC 22000, το οποίο βασίζεται στα πρότυπα ISO 22000:2005, BSI PAS 220:2008 και ISO 22003:2007. 

Η νέα πιστοποίηση επιβεβαιώνει έμπρακτα τη δέσμευση της εταιρείας Αγγελάκης για την παραγωγή πρωτίστως ασφαλών προϊόντων ανώτερης ποιότητας και την προσήλωσή της στην υιοθέτηση βέλτιστων πρακτικών και διαδικασιών σε όλα τα στάδια της παραγωγικής διαδικασίας, καθιστώντας τα κοτόπουλα Αγγελάκης μια απολύτως υγιεινή, ασφαλή και ποιοτική επιλογή για το καθημερινό, οικογενειακό τραπέζι. 

Λίγα λόγια για την Αγγελάκης Α.Ε.

Η ΑΓΓΕΛΑΚΗΣ ΑΕ έχει συμπληρώσει 60 χρόνια επιτυχημένης πορείας στον κλάδο της πτηνοτροφίας, παραμένοντας πιστή στις ίδιες αξίες και αρχές που είχαν ο Νικόλαος και η Παναγιώτα Αγγελάκη όταν δημιούργησαν, το 1962, μια μικρή οικογενειακή επιχείρηση στη Χαλκίδα. Σήμερα, με αφοσίωση, μεράκι και συνέπεια, η επιχείρηση αυτή έχει εξελιχθεί σε μια καθετοποιημένη μονάδα παραγωγής κοτόπουλου, με έδρα τον Πούρνο Ευβοίας, που προσφέρει άμεσα πάνω από 200 θέσεις εργασίας και έμμεσα εκατοντάδες ακόμη θέσεις στην εφοδιαστική αλυσίδα, αποτελώντας έναν σταθερό πυλώνα ανάπτυξης της τοπικής και εθνικής οικονομίας. 

Συνεχιστές της φιλοσοφίας και της οικογενειακής παράδοσης της επιχείρησης, εδώ και 20 χρόνια, είναι ο Θάνος και ο Ταξιάρχης Αγγελάκης, η δεύτερη γενιά της οικογένειας. Σταθερή επιδίωξη όλα αυτά τα χρόνια είναι η ανάπτυξη και δημιουργία καινοτόμων προϊόντων, έχοντας πάντα στο επίκεντρο τον άνθρωπο και τις σύγχρονες διατροφικές ανάγκες. Παράλληλα, μία από τις κορυφαίες προτεραιότητες της ΑΓΓΕΛΑΚΗΣ είναι η αειφόρος ανάπτυξη, με στόχο να καταφέρει να γίνει, σε βάθος δεκαετίας, μια ανθρακικά ουδέτερη πτηνοτροφική εταιρεία.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας, Θάνος Αγγελάκης, μένει σταθερός στο όραμά του: η ποιότητα να μην θυσιάζεται ποτέ στον βωμό της ποσότητας, με τα προϊόντα της εταιρείας να παραμένουν κορυφαία σε γεύση και διατροφική αξία και να μη θυμίζουν σε τίποτα τυποποιημένα προϊόντα χωρίς φαντασία.