Η ανάληψη και της δεύτερης θέσης “κλειδί” – του διευθύνοντος συμβούλου- από τον Σωκράτη Κόκκαλη, στα μέσα Νοεμβρίου 2020, είχε ως-προφανή- σκοπό να περάσει τα μηνύματα προς την αγορά. 
Άμεσο ήταν το αποτέλεσμα, καθώς ακολούθησε (αρχές Δεκεμβρίου) “κλειστή διαπραγμάτευση” με ομάδα ομολογιούχων (που αντιπροσωπεύει σημαντικότατο ποσοστό) με τον αναπληρωτή διευθύνοντα σύμβουλο, Χρυσόστομο Σφάτο να εμφανίζεται συγκρατημένα αισιόδοξος για την επίτευξη συμφωνίας.
  • Το μεγάλο βάρος της Intralot είναι, κατ’ αρχήν, το ομολογιακό των 250 εκατ. με επιτόκιο 6,75% και λήξη τον Σεπτέμβριο του 2021. 
Εάν η διοίκηση της εταιρείας “κλειδώσει” αυτή την πρώτη συμφωνία θα πάρει γενναία ανάσα (το δεύτερο μεγάλο ομολογιακό λήγει μετά από τρία χρόνια και έχει εκδοθεί με 5,25%).
Η ισχυρή τετράδα του προέδρου, με τον διαχρονικό αντιπρόεδρο Κωνσταντίνο Αντωνόπουλο, πλαισιώνεται με τον Χρυσόστομο Σφάτο, τον Νίκο Νικολακόπουλο και τον νεοεισελθόντα (στο 10μελές, πλέον, διοικητικό συμβούλιο) Φώτη Κωνσταντέλλο. 
      Εάν η διοικητική 5άδα σκοράρει το “τρίποντο” (με το deal του ομολογιακού) τότε η Intralot θα μπορούσε να αποτελέσει ένα από τα risky hot bets της αγοράς, για το 2021.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here