Γράφει η «ξενοδόχος»

 

  • «Αποκατάσταση που είναι ήδη σε εξέλιξη με πολύ ταχείς ρυθμούς» υπόσχεται ο Μίλτος Καμπουρίδης, επικεφαλής της Dolphin Capital, για το Αmanzoe στο Πόρτο Χέλι που βρέθηκε στο επίκεντρο την περασμένη Δευτέρα λόγω της δασικής πυρκαγιάς που  εκδηλώθηκε στην περιοχή Κορακιά, Αργολίδος και έφτασε μέχρι τις εγκαταστάσεις του πολυτελούς ξενοδοχείου.

Σύμφωνα με τους επιτελείς του ξενοδοχείου που ανήκει από το 2018 κατά πλειοψηφία στην Grivalia Hospitality με τη συμμετοχή και του ομίλου της Dolphin, ούτε η έκταση αλλά ούτε και οι συνέπειες της δασικής πυρκαγιάς ήταν τόσο καταστροφικές όσο είχε αρχικά διαφανεί.

  • Όλοι οι κύριοι χώροι του ξενοδοχείου έχουν μείνει ανέπαφοι και λειτουργικοί  στο ακέραιο, ενώ περιορισμένες μόνο εξωτερικές ζημιές έχει υποστεί περιορισμένος αριθμός ξενοδοχειακών οικίσκων (pavilions). Περαιτέρω, όλες οι τουριστικές επαύλεις του Amanzoe  παραμένουν τελείως άθικτες.

Το Amanzoe έχει προσωρινά αναστείλει τη λειτουργία του μέχρι την πλήρη αποκατάσταση όλων των εν λόγω υλικών ζημιών,

Μίλτος Καμπουρίδης επικεφαλής Dolphin Capital
  • «έτσι ώστε να μπορεί σύντομα να υποδεχθεί εκ νέου τους διεθνείς πελάτες του τηρώντας τα υψηλά πρότυπα ποιότητας και φιλοξενίας τα οποία το καθιέρωσαν ως το πλέον επιτυχημένο πολυτελές θέρετρο της Μεσογείου.
  • Ήδη από σήμερα, όλοι εμείς, οι ιδιοκτήτες, διαχειριστές και προσωπικό του Amanzoe, εργαζόμαστε συστηματικά από κοινού και με τους τοπικούς παράγοντες της αυτοδιοίκησής αλλά και τις αρμόδιες αρχές και υπηρεσίες, ώστε να επιτύχουμε την άμεση αποκατάσταση  του συνόλου των ζημιών που υπέστη τόσο το ξενοδοχείο μας όσο και του φυσικό περιβάλλον της ευρύτερης περιοχής»,

  • «Θα θέλαμε να εκφράσουμε τις ειλικρινείς ευχαριστίες μας στην περιφέρεια, τις τοπικές αρχές, αλλά και τις επίγειες και εναέριες πυροσβεστικές δυνάμεις που εργάστηκαν ακούραστα για να περιορίσουν την έκταση της φωτιάς και που παρέμειναν σταθερά στο σημείο.
  • Τέλος, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε και πάλι θερμά τόσο το προσωπικό μας όσο και όλους τους αρμόδιους φορείς για την άμεση κινητοποίηση τους και την καταλυτική συνδρομή τους στην επιτυχή διαχείριση της κατάστασης».

Επισημαίνεται ότι το ξενοδοχείο, συνώνυμο της πολυτέλειας και της ιδιωτικότητας, κλείνει φέτος την πρώτη δεκαετία της λειτουργίας του –πρωτολειτούργησε το 2012– έχοντας μάλιστα επιτύχει μέσα στην πανδημία υψηλά νούμερα στις πληρότητές του ακόμη και στο 90% τον Αύγουστο.

Η φετινή σεζόν επίσης ξεκίνησε με πολύ υψηλές πληρότητες, καλύτερες από κάθε άλλη χρονιά με νούμερα ήδη στο 90%.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here