Στο… πατρικό της, μαζί με τους γονείς της, αποφάσισε να μετακομίσει η επικεφαλής της κεντρικής τράπεζας της Τουρκίας, Χαφιζέ Γκαγιέ Ερκάν, καθώς αδυνατεί να βρει σπίτι να νοικιάσει, αφού τα ενοίκια έχουν εκτοξευτεί στα ύψη στη γείτονα χώρα.

H Γκαγιέ Ερκάν μετακόμισε τον περασμένο Ιούνιο από τις ΗΠΑ στην Τουρκία για να αναλάβει ως η πρώτη γυναίκα στην ιστορία της χώρας τα ηνία της κεντρικής τράπεζας, μια θέση υψηλού ρίσκου για μια 44χρονη γυναίκα απόφοιτο του Πρίνστον με δεκάχρονη θητεία στην Goldman Sachs και σε άλλες υψηλές θέσεις στην Wall Street, όπως αναφέρει η Deutsche Welle.

Στο πατρικό της, μαζί με τους γονείς της αποφάσισε να μείνει η επικεφαλής της κεντρικής τράπεζας της Τουρκίας, Χαφιζέ Γκαγιέ Ερκάν, καθώς αδυνατεί να βρει σπίτι να νοικιάσει, αφού τα ενοίκια έχουν εκτοξευτεί στα ύψη στη γείτονα.

Και όμως η Ερκάν μαζί με το σύζυγό της δεν μπόρεσαν να βρουν να νοικιάσουν σπίτι για να μείνουν σε μια λογική τιμή  «Είναι τρομερά ακριβά τα  ενοίκια στην Κωνσταντινούπολη. Είναι πιο ακριβά και από το Μανχάταν! Και έτσι, συμφωνήσαμε με τους γονείς μου και μένουμε μαζί τους», είπε η επικεφαλής της κεντρικής τράπεζας της Τουρκίας σε μια αποκαλυπτική συνέντευξη που παραχώρησε στον διευθυντή της εφημερίδας Χουριέτ, Αχμέτ Χακάν.

Τι να πουν και εκατομμύρια Τούρκοι… όταν ο κατώτατος μισθός στην Τουρκία κυμάνθηκε μεταξύ 263 και 442 δολαρίων τα τελευταία 18 χρόνια. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ