Η πρωτοβουλία ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ προχωρά σε μια νέα συνεργασία με την αλυσίδα σούπερ μάρκετ Δ. Θανόπουλος ΑΕ. Συγκεκριμένα, από τις 6 Ιουλίου μέχρι και τις 9 Αυγούστου 2023, το κοινό θα έχει την ευκαιρία να ενημερώνεται για την ενέργεια, με κεντρικό μήνυμα το «Το ‘ψαξες;» και ταυτόχρονα να γνωρίσει καλύτερα την πρωτοβουλία ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ.

Στο πλαίσιο της συνεργασίας με τα σούπερ μάρκετ Θανόπουλος θα προβάλλονται επιλεγμένοι κωδικοί προϊόντων των εταιριών-μελών της ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ στα καταστήματα και στο e-shop www.thanopoulos.gr, θα υπάρχει παρουσίαση της ενέργειας στο διαφημιστικό φυλλάδιο, παρουσίαση δράσεων της ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ στα social media της Θανόπουλος και προβολή του ειδικά διαμορφωμένου spot στις οθόνες του καταστήματος στη Ν. Ερυθραία.

Σκοπός της όλης δράσης είναι η προβολή της Πρωτοβουλίας ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ και του σήματός της μέσω των προϊόντων που το φέρουν, ενώ παράλληλα έχει σχεδιαστεί μια οριζόντια έκπτωση 20% για τον πελάτη της λιανεμπορικής αλυσίδας.

Στη συνέργεια συμμετέχουν 13 εταιρείες-μέλη της ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ και συγκεκριμένα οι Agrino, Λουξ, Ζυμαρικά ΗΛΙΟΣ, ΑΓΑΝ, ΚΥΚΝΟΣ, Βιολάντα, Ούζο Πλωμαρίου Ισιδώρου Αρβανίτου, ΧΙΩΝ, ΓΕΩΔΗ, Μέλι Αττική, SEPTONA, 3αλφα, Nikolopoulou.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here