Φθηνά στεγαστικά δάνεια για νέες και νέους 25-29 ετών με εξαιρετικά προνομιακούς όρους χορηγεί η Alpha Bank που συμμετέχει στο νέο Κρατικό Συγχρηματοδοτούμενο Πρόγραμμα Στέγασης «Σπίτι μου».

Το 75% του δανείου χρηματοδοτείται από κρατικά κεφάλαια και είναι άτοκο, ενώ το υπόλοιπο 25% του δανείου προέρχεται από κεφάλαια της Alpha Bank και είναι έντοκο, με χαμηλό κυμαινόμενο επιτόκιο, ή και άτοκο για οικογένειες με τουλάχιστον τρία παιδιά. Δικαιούχοι του προγράμματος είναι νέες και νέοι 25-39 ετών που επιθυμούν να αποκτήσουν το πρώτο τους σπίτι.

Αλλά δίνονται ευκαιρίες και σε άλλους δικαιούχους, για τα ίδια φθηνά δάνεια με προνομιακούς όρους, πέραν των ορίων ηλικίας. Δικαιούχοι του νέου στεγαστικού δανείου είναι και όσες ή όσοι τηρούν τα εισοδηματικά κριτήρια που ισχύουν για τους δικαιούχους του επιδόματος θέρμανσης, και δεν έχουν στην κατοχή τους ακίνητο που θα μπορούσε να καλύψει την ανάγκη τους για στέγαση.

Η χρηματοδότηση αφορά ακίνητα έως 150 τ.μ., άνω των 15 ετών και αξίας έως και Ευρώ 200.000, με το ποσό του δανείου να μην υπερβαίνει όμως τα 150.000 ευρώ. Η διάρκεια αποπληρωμής του επιδοτούμενου δανείου μπορεί να φτάσει έως και 30 έτη.

Μέσα από το νέο πρόγραμμα, οι νέες και οι νέοι έχουν τη δυνατότητα να αποκτήσουν το δικό τους σπίτι, με το ποσό που κανονικά θα κατέβαλλαν για το ενοίκιο της ίδιας κατοικίας.

Ο Παναγιώτης Διβριώτης, Eπικεφαλής της Διεύθυνσης Χρηματοδοτήσεων Ιδιωτών δήλωσε σχετικά:

«Το πρόγραμμα ‘Σπίτι μου’ αποτελεί μία πρωτοβουλία που έρχεται να ενισχύσει στον πυρήνα του το ζήτημα της στέγασης των νέων με προσιτό δανεισμό, και παράλληλα να αξιοποιηθούν και να αναβαθμιστούν ακίνητα συγκεκριμένης παλαιότητας.

Στην Alpha Bank, στεκόμαστε στο πλευρό της Πολιτείας για την υλοποίηση του προγράμματος και είμαστε έτοιμοι να βοηθήσουμε κάθε νεαρό συμπολίτη μας να αποκτήσει τώρα το πρώτο δικό του σπίτι και να φτιάξει μέσα σε αυτό τον κόσμο που θέλει να ζει».

Περισσότερες πληροφορίες και για το προϊόν είναι διαθέσιμες στην ιστοσελίδα της Alpha Bank

 

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ