Η Alpha Bank αναδείχθηκε “Best Issuing Bank Partner in Southern Europe για το 2017” από το IFC (International Finance Corporation), μέλος του Ομίλου της Παγκόσμιας Τράπεζας, στο πλαίσιο του Global Trade Finance Programme (GTFP).

Με αυτή τη διάκριση, το IFC αναγνωρίζει τη συνεχή στήριξη που παρέχει η Alpha Bank ΑΛΦΑ στην εξωστρεφή ελληνική επιχειρηματικότητα, η οποία είχε ως αποτέλεσμα την ταχεία και πλήρη απορρόφηση του Προγράμματος από τους Πελάτες της Τραπέζης, μετά την ένταξή της στο GTFP, τον Ιανουάριο του 2017.

Το GTFP του IFC ενισχύει τις δραστηριότητες διεθνούς εμπορίου και την ανταγωνιστικότητα των συνεργαζομένων τραπεζών, και δίδει έμφαση στον εξαγωγικό τομέα, καλύπτοντας τον κίνδυνο μεμονωμένων συναλλαγών διεθνούς εμπορίου.

Μέσω ενός επεκτεινόμενου δικτύου, στο οποίο συμμετέχουν ήδη περισσότερες από 600 συνεργαζόμενες τράπεζες σε όλο τον κόσμο, το GTFP προσφέρει την απαραίτητη στήριξη και ρευστότητα για εμπορικές συναλλαγές, εξασφαλίζοντας σε μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις πρόσβαση σε διεθνείς εμπορικές συναλλαγές. Το 2017, παρείχε στήριξη σε συναλλαγές αξίας άνω των USD 6,3 δισ. στον τομέα του διεθνούς εμπορίου.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here