Ο Όμιλος SoftOne συνεχίζοντας να διευρύνει την συνεχώς αυξανόμενη βάση των 47.000 και πλέον πελατών σε Ελλάδα, Κύπρο, Βουλγαρία και Ρουμανία αναλαμβάνει την παροχή cloud υπηρεσιών τιμολόγησης και EDI της Γενικής Εμπορίου & Βιομηχανίας (ΓΕΒ) Α.Ε., εισηγμένης στο ΧΑΑ και ένας από τους σημαντικότερους προμηθευτές βιομηχανικού και υδραυλικού εξοπλισμού στην Ελλάδα και τις χώρες της Ανατολικής Ευρώπης.

Με την υποστήριξη του πιστοποιημένου συνεργάτη της SoftOne, DREAM SOLUTIONS, οι υπηρεσίες ECOS E-Invoicing και ECOS EDI διασυνδέθηκαν με την κεντρική μηχανογράφηση ATLANTIS ERP της ΓΕΒ χωρίς την ανάγκη πρόσθετων επενδύσεων, αυτοματοποιώντας πλήρως τις διαδικασίες ανταλλαγής αρχείων και παραστατικών με το σύνολο των συναλλασσόμενων της.

Η λύση ECOS E-Invoicing απαλλάσσει τη ΓΕΒ από κάθε εργασία εκτύπωσης, αρχειοθέτησης, εμφακέλωσης και αποστολής χάρτινων παραστατικών στο ευρύ πελατολόγιό της, που περιλαμβάνει μερικές από τις μεγαλύτερες εταιρείες του κατασκευαστικού, ναυτιλιακού και πετρελαϊκού κλάδου. Όλα τα τιμολόγια αποστέλλονται ηλεκτρονικά απευθείας μέσα από το Atlantis ERP και αρχειοθετούνται αυτόματα στο cloud, καθιστώντας εύκολη την ανεύρεση οποιουδήποτε παραστατικού, όποτε κι αν αυτό απαιτηθεί.

Την ίδια στιγμή, αξιοποιώντας το ECOS EDI, η ΓΕΒ ανταλλάσσει εύκολα, γρήγορα και με μέγιστη ακρίβεια, ηλεκτρονικά δεδομένα και παραστατικά όπως τιμολόγια, παραγγελίες, εντολές αγοράς κα. με τους προμηθευτές και τους εμπορικούς συνεργάτες της, ανεξάρτητα από το σύστημα ή την εφαρμογή λογισμικού που χρησιμοποιούν.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here