«Βγήκαν τα μαχαίρια» μεταξύ του Ν. Μανιαδάκη και του Φ. Δεστεμπασίδη, τα ονόματα των οποίων έχουν εμπλακεί, με τον ένα ή με τον άλλον τρόπο, στην Υπόθεση Novartis.

Ο Ν. Μανιαδάκης φέρεται να έχει καταθέσει μήνυση εις βάρος του κ. Δεστεμπασίδη, κατονομάζοντας το πρώην στέλεχος της ελβετικής φαρμακοβιομηχανίας ως τον προστατευόμενο μάρτυρα που τον κατηγόρησε ότι έχει λάβει χρήματα από τη Novartis.

Σε ανακοίνωση του ο κ. Δεστεμπασίδης αντιστρέφει τις κατηγορίες. «Υπενθυμίζω ότι ο Νίκος Μανιαδάκης είναι εκείνος που ως προστατευόμενος μάρτυρας των Ελληνικών Αρχών (με την κωδική ονομασία «Ιωάννης Αναστασίου») κατονόμασε πολιτικά πρόσωπα σχετικά με την εμπλοκή τους στο σκάνδαλο Novartis», αναφέρει και προσθέτει:

«Σήμερα ως κατηγορούμενος είναι στην ίδια υπερασπιστική γραμμή με αυτούς που κατήγγειλε ως μάρτυρας δημοσίου συμφέροντος, όταν διεκδικούσε -όπως ο ίδιος ομολογεί στο δικόγραφό του- αμοιβή από τις Αμερικανικές Αρχές, για όσες πληροφορίες έδινε σχετικά με την εμπλοκή πολιτικών στην υπόθεση Novartis». Ο κ. Δεστεμπασίδης χαρακτηρίζει «υπηρέτη» συμφερόντων και σκοπιμοτήτων τον κ. Μανιαδάκη, «γνωστό τοις πάσι και μη εξαιρετέο για την ποιότητα του», ο οποίος επιχειρεί να τον στοχοποιήσει δια μέσω της μήνυσης.

«Ουδέποτε τον συνάντησα και συνομίλησα μαζί του είτε στη ΓΑΔΑ είτε στους διαδρόμους της Εισαγγελίας Διαφθοράς, όπως δολίως ισχυρίζεται.Για άλλη μια φορά δηλώνω πως δεν ονομάζομαι ούτε «Μάξιμος Σαράφης», ούτε «Αικατερίνη Κελέση», αλλά Φιλίστωρ Δεστεμπασίδης. Ως Φιλίστωρ Δεστεμπασίδης θα τον αντιμετωπίσω ενώπιον της Δικαιοσύνης, αποκαλύπτοντας την ποιότητα και το ήθος του ανδρός», καταλήγει.

 

Virus.com.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here