Η eXp Realty, αναπτυσσόμενη εταιρεία μεσιτείας ακινήτων και θυγατρική της eXp World Holdings η οποία δραστηριοποιείται και στην Ελλάδα, πραγματοποίησε το ετήσιο συνέδριό της νωρίτερα αυτό το μήνα. Η EXPCON 2022 πραγματοποιήθηκε στο Λας Βέγκας από τις 11 έως τις 14 Οκτωβρίου και επικεντρώθηκε στην υποστήριξη της ανάπτυξης των μεσιτών της eXp Realty από όλο τον κόσμο μέσω συνεργασιών και εκπαίδευσης, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση.

Τι ανακοίνωσε στην EXPCON 2022

Το 360 Home, είναι μια εφαρμογη προσαρμοσμένη στη μεσιτεία και τους αντιπροσώπους της. Η νέα τεχνολογία επικεντρώνεται στο να βοηθήσει τους μεσίτες να δημιουργήσουν ισχυρότερες σχέσεις με τους πελάτες τους, αυξάνοντας την κερδοφορία της μεσιτείας ενσωματώνοντας πιο στενά τις συνδεδεμένες υπηρεσίες απευθείας στον καταναλωτή. Προσφέρει ολιστική εξυπηρέτηση στον πελάτη, αγοραστή, πωλητή ή ενοικιαστή καλύπτοντας όλο το φάσμα των αναγκών που εγείρονται από μια πράξη (από τη μετακόμιση μέχρι τη διαχείριση ακινήτου).

To eXp Luxury είναι ένα πρόγραμμα για την ενίσχυση της δυναμικής των μεσιτών στον τομέα του luxury real estate, μέσω της προβολής των ίδιων και των assets που έχουν στο χαρτοφυλάκιό τους σε περιοδικά και με εκπαίδευση, ώστε να τους αναβαθμίσουν. Σε αυτο το πλαίσιο θα έχουν και διαρκή 24ωρη πρόσβαση σε πλατφόρμες με στοιχεία. Το πρόγραμμα θα περιλαμβάνει στοχευμένη διαφημιστική τοποθέτηση με το Success Magazine και συνεργασίες premium brand. Ένα παγκόσμιο δίκτυο πρακτόρων eXp Luxury θα παρέχει υψηλές υπηρεσίες σε πελάτες οπουδήποτε στον κόσμο, ανά πάσα στιγμή.

Το Revenos είναι μια πλατφόρμα για την εσωτερική διαχείριση εντολών αγοράς και πώλησης, ώστε οι μεσίτες να λαμβάνουν πρώιμη και έγκαιρη πρόσβασης σε ευκαιρίες. Το Revenos επαναπροσδιορίζει το status quo των αγγελιών δημιουργώντας προγράμματα που συνδέουν πράκτορες eXp με πρόθυμους και ικανούς αγοραστές και πωλητές.

Εκτός από τις ανακοινώσεις της EXPCON, η eXp Realty συνεχίζει την ανάπτυξη και επέκτασή της, ξεπερνώντας τους 85.000 μεσίτες σε 22 χώρες και τοποθεσίες παγκοσμίως, αντιπροσωπεύοντας αύξηση 30% σε σύγκριση με 65.000 πράκτορες στις αρχές Οκτωβρίου 2021, συνεχίζει η ανακοίνωση.

Ο κ. Νίκος Μανομενίδης, διευθυντής της eXp Ελλάδος, ανέφερε ότι:

«Η EXPCON αποτελεί το μεγαλύτερο ετήσιο Συνέδριό μας. Αυτές οι ανακοινώσεις αντικατοπτρίζουν το όραμα της εταιρείας για συνεχή βελτίωση για την παροχή υπηρεσιών υψηλής ποιότητας για τους μεσίτες και τους πελάτες μας. Θα συνεχίσουμε να αυξάνουμε το παγκόσμιο μας αποτύπωμα και το μερίδιο αγοράς μας, ενισχύοντας ότι το επιχειρηματικό μας μοντέλο μας δημιουργήθηκε για όλες τις συνθήκες της αγοράς και ότι οι υπηρεσίες των μεσιτών μας έχουν απήχηση σε όλους τους πελάτες μας».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here