Στα 65 εκατομμύρια Ευρώ (καθαρά ) είναι η προσφορά της πλευράς Βαρδινογιάννη (μέσω της Barniveld Enterprices ) για την Επενδυτική Τράπεζα Ελλάδος IBG και όχι κάτι…τρελά ποσά που διαρρέονται από την Λευκωσία για 80 και 85 plus εκατ.

Στα 65 και that’s it για όποιον διαρρέει δεξιά και αριστερά και παίζει με το τίμημα.

Α! και το άλλο: όσοι είχαν στοιχηματίσει ότι η Fosun θα την κάνει με ελαφρά βηματάκια και από τον διαγωνισμό μπορούν να περάσουν από το ταμείο για να εισπράξουν. Ακόμη ένα bet- μετά από αυτό για την Εθνική Ασφαλιστική- που κερδίζεται από όσους θεωρούν “καμένο χαρτί” τον κινεζικό όμιλο στα του εγχώριου επιχειρείν.

Στην περίπτωση της IBG οι της Fosun ζήτησαν μία μικρή παράταση (!) αίτημα που δεν έγινε δεκτό, ενώ το…μυστηριώδες σχήμα Elements (? ) δεν κατέθεσε προσφορά.

Οσον αφορά στην περίπτωση της Fosun, αφορμής δοθείσης θα ξανά ρωτήσω τι ακριβώς γίνεται με τους κινέζους και την Folli Follie, θα κληθούν από τον οικονομικό εισαγγελέα; στην Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς θα δώσουν εξηγήσεις;

Και με το project του Ελληνικού τι ακριβώς θα γίνει; συμμετέχει ή όχι η Fosun;

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΚΥΡΙΟ ΜΙΛΑΜΕ :??????
    Με πάνω από το… 1/3 των ιδίων κεφαλαίων της Millennium Bank ισοδυναμεί το άνοιγμα στη ΝΕΛ. Τα υπέρογκα δάνεια, η βουτιά της μετοχής, τα ενέχυρα που αλλάζουν “κεφάλι”, οι “ρυθμίσεις” και η… μετοχική σύνθεση.
    Για να το πούμε απλά, η Μillennium Bank _ διευθύνων σύμβουλος, κ. Γιώργος Τανισκίδης έχει άνοιγμα στη ΝΕΛ πάνω από το 1/3 των ιδίων κεφαλαίων της… τράπεζας.
    Γεγονός ιδιαίτερα ασυνήθιστο.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here