της Ελενας Ερμείδου

“Σήμερα είναι η βραδυά που βραβεύει τους πρώτους, όμως η βραδυά ανήκει σε όλους τους ασφαλιστές”.

Με αυτά τα λόγια ξεκίνησε την ολιγόλεπτη ομιλία του ο Πρόεδρος της ΕΑΕΕ Αλέξανδρος Σαρρηγεωργίου χτες στο συνέδριο του ΠΣΑΣ, επιχειρώντας να δώσει τον τόνο στο συνέδριο.

Αναφερόμενος στις εξετάσεις των stress – tests που δίνουν οι ασφαλιστικές, είπε ότι οι ασφαλιστικές δίνουν τα stress – tests σε έναν ορισμένο προγραμματισμένο χρόνο, όμως οι ασφαλιστές δίνουν εξετάσεις για τα stress – tests σε καθημερινή βάση.

Μέγα ζητούμενο για τον κον Αλ. Σαρρηγεωργίου είναι να περάσει στην πολιτεία το μήνυμα για το ποιος είναι ο ρόλος των ασφαλιστών, το μήνυμα της αναγκαιότητας της ασφάλισης, ειδικά σήμερα που το κράτος δεν μπορεί να δώσει αυτά που έδινε στο παρελθόν πριν την οικονομική κρίση που πέρασε η Ελλάδα.

Χαρακτηριστικά τόνισε: ” Το κοινωνικό κράτος που ζήσαμε δεν υπάρχει πια”, συμπληρώνοντας ότι “όποιος λέει ότι το ασφαλιστικό έχε λυθεί, το λιγότερο δεν γνωρίζει τίποτα”

Συντάξεις, και φυσικές μπαίνουν στο επίκεντρο με την ασφαλιστική διαμεσολάβηση να έχει κεντρικό ρόλο.

Στο υπό διαμόρφωση πλαίσιο σημαντικό ρόλο θα παίξει η ΕΑΕΕ, μεταξύ άλλων με δράσεις που ετοιμάζει. Η ΕΑΕΕ επίσης έχει ζητήσει συνάντηση με τον Πρωθυπουργό με τον Πρόεδρος της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης καθώς με άλλους αρχηγούς κομμάτων για να συζητήσει τα κρίσιμα θέματα που απασχολούν την χώρα.

Κλείνοντας την ομιλία επανέλαβε για μία ακόμα φορά ότι: ” η βραδυά ανήκει στους πρώτους άλλα και στους άλλους”, συμπληρώνοντας ότι “μέλλον του κλάδου είναι πολύ θετικό”.

Εγγραφείτε δωρεάν στο καθημερινό newsletter του banks.com.gr

Δέχομαι να αποθηκευθεί το e-mail μου στο σύστημα αποστολής newsletter.
Δεν μοιραζόμαστε ή πουλάμε σε τρίτους τα προσωπικά σας δεδομένα

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here