Τη διάθεση των ασύρματων συστημάτων WiBAS™ G5 evo-BS και WiBAS™ G5 Connect+ στα 24 GHz στην TeraGo, πάροχο λύσεων ασύρματων δικτύων για επιχειρήσεις στον Καναδά, ανακοίνωσε η Intracom Telecom, διεθνής πάροχος τηλεπικοινωνιακών συστημάτων και λύσεων:

  • «H TeraGo επέλεξε το WiBAS™ G5 με γνώμονα το στρατηγικό της σχεδιασμό για εμπορική διάθεση της σταθερής ασύρματης πρόσβασης (FWA) στον Καναδά εκμεταλλευόμενη το αδειοδοτημένο φάσμα mmWave.
  • Χάρις στο WiBAS™ G5, η TeraGo θα παρέχει ταχύτερες και πιο αξιόπιστες υπηρεσίες στους συνδρομητές της.
  • Επίσης, η TeraGo, ως ο μεγαλύτερος κάτοχος του φάσματος mmWave στον Καναδά, και αξιοποιώντας την πολυσημειακή (PtMP) τεχνολογία WiBAS™ G5, θα επιτύχει το στόχο που έχει θέσει για ακόμα πυκνότερο δίκτυο πρόσβασης υπερυψηλών ταχυτήτων».

Η TeraGo είναι η πρώτη εταιρεία στη Β. Αμερική που επωφελείται των δυνατοτήτων του WiBAS™ G5 στα 24 GHz, δοκιμάζοντας πρώτη την τεχνολογία της Intracom Telecom στο εργαστήριο και στο πεδίο.

Το πλήρες οικοσύστημα λύσεων FWA της Intracom Telecom, συμπεριλαμβανομένης της πλατφόρμας uniMS™, δοκιμάστηκε από την TeraGo για αυτοματοποιημένη διαχείριση του κύκλου ζωής των δικτύων.

  • «Αποτελεί μια εξαιρετική συνεργασία για την TeraGo, καθώς επεκτείνουμε περαιτέρω τις δυνατότητες του δικτύου μας πάνω σε μία πλατφόρμα που βασίζεται σε διεθνή πρότυπα, με συμπαγή κατασκευή για εύκολη και ανέπαφη εγκατάσταση», δήλωσε ο κ. Osman Mohamednur, Sr. Director Network Business της TeraGo.
  • «Αξιοποιώντας τις λύσεις WiBAS™ G5 της Intracom Telecom, η TeraGo θα ξεπεράσει τις προσδοκίες παρέχοντας στις επιχειρήσεις στον Καναδά βελτιωμένες ταχύτητες, μειωμένο χρόνο αναμονής και αξιοπιστία» πρόσθεσε ο ίδιος.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here