Δημήτρης Μαλλάς

 

Όλα τα ενδεχόμενα ανοικτά δείχνει να αφήνει ο όμιλος ΟΤΕ αναφορικά με το μέλλον της επένδυσης στη Ρουμανία. Τι σημαίνει αυτό; Ότι στο Μέγαρο στο Μαρούσι είναι έτοιμοι να ακούσουν τις όποιες προτάσεις μπορεί να υπάρξουν για πώληση της συμμετοχής του ομίλου ΟΤΕ στη Romtelecom.

Αυτό είναι μάλλον αναμενόμενο δεδομένου ότι είναι μία επένδυση που έχει απορροφήσει πολλά κεφάλαια αλλά η «επιστροφή» τους δεν ήταν αναμενόμενη. Βέβαια, αυτό ουδόλως σημαίνει ότι η πώληση θα γίνει σε τιμή ευκαιρίας. Άλλωστε, όπως μας έλεγε υψηλόβαθμο στέλεχος του ομίλου πριν από μερικές ημέρες, από όσες χώρες αποχώρησε ο όμιλος στο παρελθόν σε όλες τις περιπτώσεις, αυτό έγινε με κέρδος για τον ΟΤΕ.

Την ίδια στιγμή, στην Cosmote ασχολούνται αρκετά με την επόμενη ημέρα της συνδρομητικής τηλεοπτικής πλατφόρμας τους. Ένα πρώτο δείγμα των επόμενων κινήσεων είναι το «Έτερος Εγώ: Χαμένες Ψυχές» που είναι η πρώτη παραγωγή μυθοπλασίας της Cosmote TV και η οποία είναι μία εξαιρετική αστυνομική σειρά. Και θα ακολουθήσουν και άλλες παραγωγές σειρών μυθοπλασίας καθώς υπάρχει μεγάλο ενδιαφέρον για επενδύσεις στον τομέα του περιεχομένου.

Τα ενδιαφέρον με το «Έτερος Εγώ: Χαμένες Ψυχές» είναι πως θα προβληθεί αρχικά -από τις 16 Ιουνίου- μέσω του Cosmote TV Plus, όπερ σημαίνει ότι οι συνδρομητές της πλατφόρμας θα μπορούν να δουν άμεσα και τα 8 επεισόδια. Το binge watching (σ.σ. η παρακολούθηση πολλαπλών επεισοδίων μίας σειράς συνεχόμενα) είναι η νέα τάση και οι άνθρωποι της Cosmote TV δηλώνουν ότι όλες οι επόμενες παραγωγές τους θα υποστηρίζουν αυτή την τάση.

Επιπλέον, από το φθινόπωρο περιμένουμε και τη νέα πλατφόρμα της Cosmote TV που βασίζεται στο Android TV και αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον. Σημειωτέον δε πως είναι η πρώτη υλοποίηση πλατφόρμας που βασίζεται σε Android TV σε πάροχο του ομίλου της Deutsche Telekom, κάτι που δείχνει την εμπιστοσύνη των Γερμανών στην ελληνική ομάδα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here