Στο “ξεπάγωμα” του πλαφόν των 1.250 ευρώ προσανατολίζεται η κυβέρνηση για τον ακατάσχετο λογαριασμό, και για όσους έχουν ρυθμίσει το χρέος του.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της ΕΡΤ, ξεπαγώνει το όριο των 1.250 ευρώ και μπορεί να ανέβει και παραπάνω ανάλογα με τη ρύθμιση στην οποία θα προχωρά ο φορολογούμενος και τα ποσά τα οποία θα πληρώνει. Για να συμβεί κάτι τέτοιο θα πρέπει ο φορολογούμενος που έχει δεσμευμένο λογαριασμό οπωσδήποτε να ενταχθεί σε ρύθμιση, να τηρεί τη ρύθμιση και να πληρώσει τις δύο πρώτες δόσεις της ρύθμισης αυτής.

Παράλληλα θα πρέπει να έχει δηλώσει τον λογαριασμό τον οποίο θέλει να είναι ακατάσχετος και έχει γίνει ο περιορισμός αυτός σε αυτόν τον λογαριασμό και από εκεί και πέρα θα πρέπει να έχει πληρώσει κάθε δόση και να τηρεί αυτές τις δόσεις με συνέπεια.

Όσοι δεν τηρούν τη ρύθμιση ή χάσουν κάποια δόση, χάνουν και το ευεργέτημα αυτό. Οπότε  εάν χάσουν μια δόση έστω και μία δόση από τη ρύθμιση, χάνουν το ευεργέτημα αν δεν το πληρώσουν. Δηλαδή δεν μπορούν να πληρώσουν τις δύο πρώτες δόσεις την τρίτη να την αφήσουν εκεί σταματάει πάλι το ευεργέτημα.

 

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here