Η δυναμική επανεκκίνηση της κρουαζιέρας στο λιμάνι του Πειραιά, μετά και τη διαχείριση της πανδημίας είναι εμφανής, καθώς ο ΟΛΠ αναμένει εντός του 2022 να αφιχθούν στον λιμένα περί τα 750 κρουαζιερόπλοια, εκ των οποίων 66% αφορούν αφίξεις επιβίβασης (homeport) στον Πειραιά.

Παράλληλα, το 2022 αναμένονται και νέες αφίξεις εταιρειών στον λιμένα, όπως η Virgin Cruises και η Ritz-Carlton Yacht Collection.

Αυτές είναι οι εκτιμήσεις του ΟΛΠ, ο οποίος ανέδειξε πρόσφατα την ελληνική κρουαζιέρα και τον λιμένα Πειραιά ως ένα από τα κορυφαία λιμάνια κρουαζιέρας στη Μεσόγειο και την Ευρώπη στο πλαίσιο της διεθνούς έκθεσης Seatrade Cruise Global.

Η έκθεση SeaTrade Global Cruise, μία από τις μεγαλύτερες και σημαντικότερες εκδηλώσεις στον τομέα της κρουαζιέρας, πραγματοποιήθηκε στο Μαϊάμι των ΗΠΑ, το μεγαλύτερο λιμάνι κρουαζιέρας του κόσμου, και έδωσε την ευκαιρία σε όλα τα ενδιαφερόμενα μέρη να συζητήσουν, να συνεργαστούν και να ενημερωθούν για τα νεότερα στον κλάδο της κρουαζιέρας.

Η ΟΛΠ εκπροσωπήθηκε από αντιπροσωπευτική ομάδα και συμμετείχε στο εκθεσιακό περίπτερο του Εθνικού Οργανισμού Τουρισμού μαζί με εκπροσώπους από τους λιμένες Θεσσαλονίκης και Κέρκυρας, την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας και εκπροσώπους από τα νησιά της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου. Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, η ΟΛΠ Α.Ε. έλαβε εξαιρετική ανατροφοδότηση από τους ηγέτες του κλάδου για τις ολοκληρωμένες και υψηλού επιπέδου υπηρεσίες κρουαζιέρας και την απαραίτητη υποστήριξη που απολαμβάνουν στο λιμάνι Πειραιά.

Βάιος Κρόκος

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here