Έρχονται αρχαιρεσίες στην Ένωση Θεσμικών Επενδυτών.
Για να δούμε, θα διατηρηθεί η τριάδα των προέδρου Κίμωνα Βολίκα (Alpha Asset Management), Α΄αντιπροέδρου Ηρακλή Μπαμπλέκου (Πειραιώς Asset Management) και Β΄αντιπροέδρου Χριστόδουλου Αίσωπου (Alpha Trust).

Πάντως στον ΣΜΕΧΑ ανανεώθηκε η προεδρία του Σπύρου ΚυρίτσηΑντιπρόεδροι : Χρυσοχοϊδης Νικόλαος, Τζιάνο Τζουζέππε

Γενικός Γραμματέας: Χαρατσής Ευάγγελος

Ταμίας: Δεπόλας Παύλος

Μέλη : Μωραϊτάκης Αλέξανδρος, Γαλλίκας Γεώργιος

Μετά από πολλές διαβουλεύσεις, το nomination committee της Εθνικής προέκρινε τον Βασ. Καραμούζη για νέο γενικό διευθυντή Εταιρικής Τραπεζικής.

Η Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος Α.Ε. (η «Τράπεζα») ανακοίνωσε χθες  ότι, μετά τη συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου, ανακοινώθηκε η παραίτηση του κ. Δημήτριου Καποτόπουλου από τη θέση του Εκτελεστικού Μέλους Δ.Σ.

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Τράπεζας αποφάσισε τον ορισμό του κ. Βασίλειου Καραμούζη ως Γενικού Διευθυντή Εταιρικής και Επενδυτικής Τραπεζικής και μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής. Ο κ. Γεώργιος Κουτσουδάκης αναβαθμίστηκε εντός της ίδιας Γενικής Διεύθυνσης Εταιρικής Τραπεζικής στη θέση του Γενικού Διευθυντή Εταιρικής Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων και Ναυτιλιακού.

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Τράπεζας ευχαρίστησε θερμά τον κ. Καποτόπουλο για τη συνεργασία και τη σημαντική συνδρομή του στο έργο του Διοικητικού Συμβουλίου…

Στην Ένωση Θεσμικών Επενδυτών, 10 υποψήφιοι θα διεκδικήσουν 5 θέσεις στο νέο διοικητικό συμβούλιο.

Με αλφαβητική σειρά υποψήφιοι είναι οι Χριστόδουλος Αίσωπος (Alpha Trust ΑΕΔΑΚ), Άννα Αποστολίδου (BriQ Properties ΑΕΕΑΠ), Κίμων Βολίκας (Alpha Asset Management ΑΕΔΑΚ), Κων/νος Θεοδωρόπουλος (Athos Asset Management), Αριστοτέλης Καρυτινός (Prodea Investments ΑΕΕΑΠ), Θωμάς Κωνσταντινίδης (Ευρωπαϊκή Πίστη Asset Management ΑΕΔΑΚ), Ηρακλής Μπαμπλέκος (Πειραιώς Asset Management ΑΕΔΑΚ), Θεοφάνης Μυλωνάς (Eurobank Asset Management ΑΕΔΑΚ), Άρτεμις Παναγιωτοπούλου (ΕΔΕΚΤ Asset Management Consulting) και Γεώργιος Χρυσικός (Allianz ΑΕΔΑΚ)

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here