Αγώνα δρόμου δίνει η κυβέρνηση προκειμένου ο διαγωνισμός για το καζίνο στο Ελληνικό να μην πάει και σε νέα παράταση και να κατατεθούν οι προσφορές μέχρι το τέλος του Ιουλίου. 
          Εάν όντως επιτευχθεί αυτό τότε είναι βάσιμες οι προσδοκίες όσων εμπλέκονται στο project, πως αυτό θα προχωρήσει- από την στιγμή μάλιστα που οι σχετικές διορθώσεις του Κτηματολογίου έχουν εγγραφεί σε ΦΕΚ από τις 28 Ιουνίου– και πιθανότατα από χειμώνα να πιάσουν δουλειά οι πρώτες…μπουλντόζες.
           Το ζητούμενο για την νέα κυβέρνηση, που έχει αναγάγει σε άμεσης προτεραιότητας επιλογή της την εκκίνηση του έργου, προκειμένου να στείλει και ένα μήνυμα προς αγορές και επενδυτές είναι η ανάκληση της ΚΥΑ (την οποία η προηγούμενη κυβέρνηση πέρασε λίγες μέρες πριν τις εκλογές) βάσει της οποίας το Υπουργείου Πολιτισμού αναλάμβανε ρόλο υπέρ-επόπτη.
            Θα καταφέρει η κυβέρνηση Μητσοτάκη να λύσει σε τόσο στενά χρονικά περιθώρια εκκρεμότητες, εμπόδια και εμπλοκές που άφησε πίσω της η προηγούμενη κυβέρνηση. Ενα στοίχημα, που εάν το κερδίσει μπορεί να γίνει το σύμβολο της ανάπτυξης, όπως ανέφερε τελευταία και η Handelsblatt.    

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here