..Σας έχω υποσχεθεί, πως θα σας μεταφέρω όλα τα νεότερα από το “μέτωπο του Ερρίκος Ντυνάν” θυμίζοντας σας πως το www.banks.com.gr από την πρώτη στιγμή σας είχε αποκαλύψει το ισχυρό σενάριο της “κρατικοποίησης” του θεραπευτηρίου με την συνδρομή του Ιδρύματος Ωνάση.

Το ρεπορτάζ, μετά και τις ανακοινώσεις του υπουργείου Υγείας και της  τράπεζας Πειραιώς επιβεβαιώνεται μέχρι κεραίας, με τις εξελίξεις να πηγαίνουν by the book στο πλαίσιο μίας ευρύτερης συμφωνίας της κυβέρνησης/Μαξίμου με το CVC, με την διευκόλυνση της διοίκησης Χρήστου Μεγάλου και επ΄ ωφελεία όπως θα φανεί στο τέλος και των ιδιωτών, επιχειρηματιών που δραστηριοποιούνται στον κλάδο της υγείας/νοσηλείας κ.λ.π

  •     “Κρατικοποίηση” του Ντυνάν σημαίνει, στην πράξη, περισσότερες δημόσιες κλίνες άρα χώρος για περισσότερες (ανά επιχειρηματία) περισσότερες ιδιωτικές κλίνες.
  • “Κρατικοποίηση” του Ντυνάν διευκολύνει απόλυτα τον επιχειρηματικό σχεδιασμό του CVC που μετά την απόκτηση του ΥΓΕΙΑ καθίσταται ο μεγαλύτερος παίκτης στον κλάδο.

“Κρατικοποίηση” του Ντυνάν σημαίνει ευκαιρία για την κυβέρνηση/Μαξίμου να διαφημίσουν και κάτι θετικό/επ΄ ωφελεία του δημοσίου συμφέροντος και των λαικών στρωμάτων σε μία συγκυρία που όλα τους πηγαίνουν ανάποδα. 

Στο πλαίσιο αυτού του σχεδιασμού και παρά την ανακοίνωση της Πειραιώς, πως κρίνει ικανοποιητικό τον αριθμό των προσφορών η ουσία είναι πως την πρόθεση τους να μείνουν εκτός “διαγωνισμού” δείχνουν ήδη το CVC αλλά και το ΙΑΣΩ, όπως και η Euromedica/Farallon.

Αναπόφευκτα η διαδικασία οδηγεί σε “κρατικοποίηση” του Ντυνάν, και θα το δείτε, γιατί όπως σας είχα πει (στις 2 Αυγούστου) ότι αποκαλύπτει το banks.com.gr κατά 99% επιβεβαιώνεται. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here