Σε διάψευση των δημοσιευμάτων που κάνουν λόγο για προβλήματα στις μεταξύ τους σχέσεις προχώρησαν με κοινή τους ανακοίνωση τα αδέλφια Εμμανουήλ και Κωνσταντίνος Δομαζάκης, τονίζοντας πως δεν μπορεί να αναχαιτιστεί η δυναμική της Creta Farm.

Ολόκληρο το κείμενο της κοινής ανακοίνωσης είναι το εξής:

Το τελευταίο χρονικό διάστημα υπήρξαν διάφορα δημοσιεύματα περί δήθεν εκρηκτικών μας σχέσεων, τα οποία καμία σχέση δεν έχουν με την πραγματικότητα.

Ανακοινώνουμε, λοιπόν, προς όλες τις κατευθύνσεις ότι η εταιρεία Creta Farm προχωρά με γοργά βήματα στα πλαίσια του νόμου και των κανόνων της εταιρικής διακυβέρνησης σε πράξεις και ενέργειες που θα συνδράμουν σημαντικά στην αύξηση των μεγεθών της και την δυναμική επιχειρησιακή της συνέχεια.

Καλό θα είναι να σταματήσει η παραπληροφόρηση από οποιαδήποτε κατεύθυνση, η οποία σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να αναχαιτίσει την δυναμική της εταιρείας Creta Farm.

Η οικογένεια Δομαζάκη παραμένει ακάθεκτη στο τιμόνι της εταιρείας και πασχίζει με κάθε τρόπο για την διασφάλιση των συμφερόντων των εργαζομένων, των μετόχων της Creta Farm και της εθνικής μας οικονομίας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here