Τροποποιήσεις και συγχωνεύσεις πτήσεων στο πρόγραμμα δρομολογίων της εισάγει η Aegean λόγω του COVID-19 και των ταξιδιωτικών περιορισμών.

Ο μεγαλύτερος εγχώριος αερομεταφορέας ενημερώνει ότι λόγω αλλαγών στην επιβατική κίνηση που προκαλούνται από τον κοροναϊό (COVID-19) και τους υποχρεωτικούς ταξιδιωτικούς περιορισμούς που έχουν επιβληθεί από αρκετές χώρες για τον περιορισμό της εξάπλωσής του, θα προβεί σε σχετικές τροποποιήσεις στο πρόγραμμα δρομολογίων για την περίοδο έως και 8 Απριλίου 2020.

Οι αλλαγές αυτές θα αφορούν δρομολόγια, τόσο στο δίκτυο του εξωτερικού όσο και του εσωτερικού και θα έχουν κυρίως τη μορφή συγχωνεύσεων πτήσεων.

  • Για τον λόγο αυτό, η εταιρεία συνιστά να ελέγχετε την κατάσταση της πτήσης σας εγκαίρως, ώστε να αποφευχθεί η ταλαιπωρία, σε περίπτωση που εφαρμοστούν εκτάκτως πιθανοί ταξιδιωτικοί περιορισμοί ή ακυρώσεις πτήσεων.

Για περισσότερες λεπτομέρειες αναφορικά με τις αναπροσαρμογές του πτητικού προγράμματος, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να ενημερώνονται από την ειδικά διαμορφωμένη ιστοσελίδα Τρέχουσες ενημερώσεις COVID-19  ή από την υπηρεσία Flight Schedule

Επίσης, οι ταξιδιώτες παρακαλούνται να επιβεβαιώνουν ότι τα στοιχεία επικοινωνίας που έχουν δηλώσει, τόσο στην πλατφόρμα My AEGEAN όσο και κατά την έκδοση του εισιτηρίου τους, είναι σωστά ώστε να ενημερωθούν άμεσα από την AEGEAN, σε περίπτωση που η πτήση τους τροποποιείται.

  • «Λαμβάνοντας υπόψη την τρέχουσα κατάσταση που έχει διαμορφωθεί λόγω της διάδοσης του COVID-19, η AEGEAN θα συνεχίσει να παρακολουθεί το ζήτημα και να συνεργάζεται με τις αρμόδιες αρχές για τυχόν περαιτέρω βήματα, που ενδέχεται να απαιτηθούν, καθώς η υγεία και η ασφάλεια των επιβατών και του προσωπικού αποτελούν ύψιστη προτεραιότητα», αναφέρει η εταιρεία.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here